Få hjælp til

Vil du opstarte eller udvikle din virksomhed? Hos Erhvervshus Midtjylland får du 1:1 sparring på dine forretningsmuligheder af et stærkt hold erfarne og uvildige virksomhedskonsulenter.

Ud fra et 360 graders perspektiv på din virksomhed hjælper vi dig med at få overblik over dine muligheder, og sammen får vi lagt en plan for, hvad du skal satse på. Vi hjælper dig uanset, om du skal søge finansiering til din idé, udvide til nye markeder, digitalisere dele af din forretning eller øge markedsføringsindsatsen – hjælpen er uvildig og gratis.

Strategi og forretningsudvikling

Har din virksomhed potentiale til at nå nye højder? Og har du ambitionerne om at udvikle din virksomhed, så du sikrer fremdrift i fremtiden? Få hjælp af vores virksomhedskonsulenter til at nytænke eller genfinde din virksomheds strategi og få sat skub i udviklingen af din forretning.

Læs mere her

Ledelse og organisation

Tilpasser du din ledelsesstil i takt med, at din virksomhed vokser? Og formår du at skabe gode rammer og et godt arbejdsmiljø, så dine medarbejdere er tilfredse og produktive? Eller står du måske overfor et kommende ejer- eller generationsskifte? Vi er din sparringspartner inden for ledelse og organisation, og hjælper dig med at skabe overblik og prioritere din indsats.

Læs mere her

Salg og markedsføring

Er du synlig og relevant for din målgruppe, og formår du at tiltrække de rigtige kunder? Udnytter du de rette salgskanaler, og får du fuld valuta for dine markedsføringskroner? Vi hjælper dig med at få overblik over dine muligheder og prioritere din indsats for at effektivere din virksomheds markedsføring og salg.

Læs mere her

Kapital og finansiering

Vil du opstarte, udvikle eller vækste din virksomhed? Det er ingen hemmelighed, at det kræver kapital, men hvordan og hvor finder du de rette finansieringskilder? Og hvordan bliver du klar til at søge om finansiering? Lad os hjælpe dig!

Læs mere her

Eksport og internationalisering

Vil du skalere din forretning? Og har din virksomhed ambitionerne om at udvide til nye eksportmarkeder? Få kyndig vejledning fra vores virksomhedskonsulenter og bliv en del af et stort netværk, som hjælper dig på vej!

Læs mere her

Digitalisering

Kan din virksomhed følge med den digitale udvikling? Har du ambitioner om at styrke din e-handel, eller står din virksomhed over for en digital transformation? Som virksomhedsejer skal du lægge dig i selen, hvis du vil med i førerfeltet, når det kommer til digital udvikling. Og vi hjælper dig gerne med at komme i mål.

Læs mere her

Teknologi og innovation

Har du ambitioner om at udvikle nye produkter eller forbedre teknologien i din virksomhed? Måske står du overfor at skulle optimere processer i produktionen, er nysgerrig på, hvordan du får beskyttet dine produkter eller måske er du klar til at sætte ind på at styrke din konkurrenceevne gennem en mere bæredygtig forretningsmodel.

Læs mere her

Hjælp til iværksættere

Har du opstartet virksomhed, og er klar på at tage det næste skridt? Som iværksætter er der mange ting at holde styr på. Og det kan være svært at være ekspert inden for alle forretningsområder. Hos os kan du få individuel sparring af erfarne virksomhedskonsulenter– helt gratis og uvildigt.

Læs mere her

Kvalificeret arbejdskraft

Har din virksomhed de rette kompetencer? Og har dine medarbejdere den arbejdskraft, din virksomhed får brug for i fremtiden? Vi kan tilbyde dig gratis vejledning om uddannelse, kompetenceudvikling og finansiering af aktiviteter - altid med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Læs mere her

Kriseramt virksomhed

Oplever din virksomhed tegn på krise? Hos Early Warning har du mulighed for at få rådgivning og sparring af rutinerede konsulenter og erhvervsfolk - helt gratis, uvildigt og fortroligt. Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Læs mere her

Sidst opdateret: 11.09.2019