Gratis hjælp til at få din turismevirksomhed gennem Corona-krisen

Turismevirksomheder står i en svær tid. Corona-krisen lukkede i en periode store dele af branchen ned; mange var nødsaget til at holde lukket og aflysningerne væltede ind. Heldigvis er der kommet gang i branchen igen; dog er det stadig en svær tid for nogle turismevirksomheder.

Men der er hjælp at hente og muligheder for dig, som vi gerne vil hjælpe dig med at få størst udbytte af! Vores hjælp er uvildig, fortrolig og uden beregning.

Hos vores konsulenter møder du stor erfaring, god forståelse og opdateret viden inden for bl.a. regeringens tiltag i forbindelse med Corona-krisen, tilskudsmuligheder og vejledning omkring almene discipliner inden for forretningsudvikling.

Vi hjælper dig med at få overblik over dine muligheder, og sammen får vi lagt en plan for, hvordan du skal få din virksomhed på ret køl igen.

Vores vejledning har kun ét formål - nemlig at hjælpe din virksomhed videre.

VI KAN BL.A. HJÆLPE, HVIS DU OPLEVER, AT

  • Du mister indtjening eller din likviditet er presset
  • Kreditorerne rykker og leverandørerne svigter
  • Din forretningsmodel eller dit produkt har behov for justeringer
  • Du skal have strømlinet din organisation, så den passer til den nye virkelighed

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine udfordringer og spørgsmål.

Sådan har Pintrip fået hjælp

Pintrip

Læs hvordan vi har hjulpet Pintrip med specialist-viden i kølvandet på Corona-krisen her.

”Vi er enormt glade for, at vi har fået kontakt med erhvervshuset. Som iværksætter er det let at føle sig på gyngende grund. Især efter Corona-krisen, hvor salget af vores guidebog nærmest gik i stå. Men efter én samtale med Holger var min tanke: hold da op, de kan noget,” siger Henriette Rask.

Sidst opdateret: 17.08.2020