Få en sparringspartner

Der er uendelige muligheder, men også faldgruber, når man driver virksomhed. Derfor kan det ofte være godt at have en uvildig sparringspartner på de problemstillinger eller strategiske overvejelser, man står overfor.

Sparringspartner

Har du en virksomhed, som er over 3 år gammel og har mindst 5 ansatte? Kunne du tænke dig mod- og medspil fra en erfaren erhvervsperson om virksomhedens udvikling og udfordringer? Så er Vækstsparring måske noget for dig.

Vækstsparring kan være indenfor forskellige forretningsområder såsom:

Vi har en stor flok dygtige og erfarne erhvervspersoner, der står på spring til at dele ud af deres viden og erfaring fra egen eller andres virksomheder. Overordnet handler det ganske enkelt om, at du får sparring i alle de beslutningsprocesser, du vælger at dele med sparringspartneren. Om det handler om medarbejdere, markeder, produkter, innovation, ejerskifte, din egen udvikling som leder, eller noget helt andet, det finder du og din sparringspartner ud af i fællesskab. Målet er, at du kan skabe vækst i din virksomhed.

Forløbet har en varighed af 6 – 8 måneder, op til 50% tilskud.

Lyder det som noget for dig? Kontakt projektleder Lars Mønsted Nielsen på tlf.: 21 89 25 00 eller på mail: lmn@erhvervshusmidtjylland.dk

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt EU regionalfondslogo

Sidst opdateret: 24.07.2020