Få en sparringspartner

Der er uendelige muligheder, men også faldgruber, når man driver virksomhed. Derfor kan det ofte være godt at have en uvildig sparringspartner på de problemstillinger eller strategiske overvejelser, man står overfor.

Sparringspartner

Har du en virksomhed, som er over 3 år gammel og har mindst 5 ansatte? Kunne du tænke dig mod- og medspil fra en erfaren erhvervsperson om virksomhedens udvikling og udfordringer? Så er Vækstsparring måske noget for dig.

Vækstsparring kan være inden for forskellige forretningsområder såsom:

Vi har en stor flok dygtige og erfarne erhvervspersoner, der står på spring til at dele ud af deres viden og erfaring fra egen eller andres virksomheder. Overordnet handler det ganske enkelt om, at du får sparring i alle de beslutningsprocesser, du vælger at dele med sparringspartneren. Om det handler om medarbejdere, markeder, produkter, innovation, ejerskifte, din egen udvikling som leder, eller noget helt andet, det finder du og din sparringspartner ud af i fællesskab. Målet er, at du kan skabe vækst i din virksomhed.

Forløbet har en varighed af 6 – 8 måneder, og vi medfinansiere op til 50 %.

Lyder det som noget for dig?
Kontakt projektleder Lars Mønsted Nielsen på tlf.: 21 89 25 00 eller på mail: lmn@erhvervshusmidtjylland.dk

Målgruppe

For at komme i betragtning skal du have mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Conpleks fik mentor og mere fokus

conpleks

”Det var givende, for som virksomhedsleder bliver man lynhurtigt grebet af driften. Men at få en mentor har tvunget mig til at arbejde på tingene mellem møderne, uanset om det var et telefonmøde eller et bestyrelsesmøde. Det giver commitment”. Tom Simonsen, ejer af Conpleks.

Læs mere om, hvordan et forløb med en mentor fundet gennem Erhvervshus Midtjylland har udviklet sig til et langvarig forhold for Conpleks her.

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt EU regionalfondslogo

Sidst opdateret: 08.04.2021