Skal jeg sælge på Amazon?

Seminaret giver dig et indblik i, hvem Amazon er, og hvordan Amazon påvirker markedet og virksomhederne.

Seminarer

Kom med os til seminar og få et indblik i, hvem Amazon er, og hvilke muligheder og trusler fysiske butikker og webshops ser med et muligt indtog af Amazon i Danmark. Du får også en indsigt i, hvad Amazon kræver af en virksomhed for at sælge sine varer på platformen. Desuden kigger vi på mulighederne (større kundegrupper, mere købevillige kunder m.m.) og trusler (Amazon ejer kundedata, de har tidligere kopieret succesfulde produkter m.m.), der eksisterer ved at have virksomhedens varer på Amazon.

Program

Du vil blive klogere på følgende spørgsmål:

 • Hvem er Amazon?
 • Hvilke muligheder og trusler ser fysiske butikker og webshops med Amazon?
 • Hvordan kan jeg sælge mine varer på Amazon?
 • Hvad har andre gjort for at sælge gennem Amazon?
 • Hvordan kan du konkurrere med Amazon?
 • Hvad er mulighederne og truslerne ved at sælge mine varer på Amazon?

Seminaret vil bestå af en række præsentationer, cases med både virksomheder, som sælger på Amazon, og virksomheder, der forsøger at konkurrere med Amazon, samt hands-on øvelser og sparring med det formål, at du kommer til at reflektere over din situation.

Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Startvækst Struer, Holstebro og Lemvig samt Businesspark Struer.

Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland. Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

Tilbud til virksomheder
           med vækstpotentiale

Region Midt

Sidst opdateret: 05.07.2019