App og guidebog fra Pintrip

Iværksætter fortæller begejstret kolleger i turisme-branchen om den specialist-viden, de kan få i Erhvervshus Midtjylland, som kan hjælpe i kølvandet på Corona-krisen.
Pintrip

Unikke oplevelser og gratis overnatning i egen autocamper i Frankrig har inspireret Henriette Rask og hendes mand Peter til at starte virksomheden Pintrip ApS i Roslev nord for Skive og udvikle en app og en guidebog.

På opfordring af revisoren har iværksætteren kontaktet Erhvervshus Midtjylland for et halvt års tid siden og siden været i hyppig dialog med virksomhedskonsulent Holger Prip.

”Vi er enormt glade for, at vi har fået kontakt med erhvervshuset. Som iværksætter er det let at føle sig på gyngende grund. Især efter Corona-krisen, hvor salget af vores guidebog nærmest gik i stå. Men efter én samtale med Holger var min tanke: hold da op, de kan noget,” siger Henriette Rask.

Erhvervshus Midtjylland hjælper Pintrip til at få mere fast grund under fødderne. Og med assistance fra Holger Prip, fik Pintrip sendt en ansøgning til SMV Digital om hjælp til at udvikle en app. Ansøgningen blev godkendt, ligesom de to andre, han siden har hjulpet med.

”Ansøgninger vil vi helst ikke bruge for meget tid på. Holger guider mig på et telefonmøde, og samtidig lærer jeg noget, og det er lige det, jeg har brug for. Og 25.000 kroner i tilskud til at købe eksterne rådgivertimer luner virkelig i en iværksættervirksomhed”, understreger Henriette Rask.

Nu har Pintrip en app, som viser de 250 værter, der tilbyder gratis overnatning i autocamper. Plus en guidebog, som er adgangsbillet til en enkelt nat hos værter overalt i Danmark bl.a. på vingårde, gårdbutikker, museer og destillerier. Bogen findes også på engelsk og tysk.

Den første udgave blev i 2019 solgt i 3000 eksemplarer, og Pintrip 2020 er trykt i 5000 eksemplarer.

”Holger er virkelig god til at vejlede, for han har overblik og specialistviden, som er vigtig, når man har mange bolde i luften som iværksætter. Det er en kæmpe hjælp, for jeg ved, hvad autocamper-folk gerne vil have, men der er meget i forhold til at drive forretning, jeg ikke ved,” siger Henriette Rask.

Læs mere om Pintrip her

Pintrip er fra Skive Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021