Iværksætter-eventyret er lige begyndt for Hydrive

Hydrive har vundet prisen som Entrepreneur of the Year 2019. Iværksætteren bag virksomheden deler gerne æren med Erhvervshus Midtjylland, som har hjulpet med bl.a. rettigheder, forretningsmodel og finansiering.

Hydrive

I Hedensted går iværksætter Uffe Lauge Jensen stolt rundt og glæder sig over sin nyligt vundne pris i Entrepreneur of the Year 2019 i København, hvor han har vundet i kategorien Start-Up.

Hans virksomhed Hydrive ApS er vokset heftigt siden starten i 2015, hvor han opfandt et produkt, som han nu har patent på. Det renser bilens motor, så den både kører længere på literen til en billigere pris og forurener mindre.

”Uden erhvervshuset havde jeg ikke haft patentet i dag. Virksomhedskonsulenten fik mig til at søge og guidede mig gennem processen. Samtidig fik jeg økonomisk støtte til at hyre de rigtige eksperter. Uden den hjælp ville jeg have tabt det hele på gulvet”, siger Uffe Lauge Jensen.

Hydrive har i dag 11 ansatte og partnere på 178 danske værksteder, 53 svenske og 12 steder i Sydafrika. Desuden er Hydrive på vej til Abu Dabi og Dubai.

”Det er hårdt arbejde at være iværksætter. Når du starter noget nyt, kører du over den ene pukkel efter den anden på din vej, og derfor er det vigtigt at få hjælp fra Erhvervshus Midtjylland især de første år”, siger Uffe Lauge Jensen.

Han er klar til at få endnu mere tryk på virksomheden, og i 2020 går Hydrive efter det store tyske marked på baggrund af en markedsanalyse, som Erhvervshuset har medfinansieret.

Omsætningen i Hydrive er stort set fordoblet hvert år. Og i år forventer Uffe Lauge Jensen, at den bliver på den anden side af 10 mio. kr.

Mange idéer pibler frem i hans iværksætter-sind, og hver gang er Erhvervshus Midtjylland det første sted, han ringer til, for at få sparring.

”Den personlige kontakt er afgørende for mig. Virksomhedskonsulenten er rigtig, rigtig dygtig og kender tankegangen hos iværksættere som mig og hos de akademikere, der skal bevilge penge fra puljer og EU-midler. Han hjælper med at formulere tingene, så ansøgningen bliver imødekommet”.

Læs mere om Hydrive her

Hydrive er fra Hedensted kommune.

Sidst opdateret: 12.03.2021