Hjælp til iværksættere

Som iværksætter er der mange ting at holde styr på. Og det kan være svært at være ekspert inden for alle forretningsområder. Hos os kan du få individuel sparring med erfarne virksomhedskonsulenter - helt gratis og uvildigt.

Iværksætteri

Få 1:1 sparring

Mangler du sparring på, hvordan du kommer skridtet videre med din virksomhed? Vi hjælper dig gerne med at nå dine mål.

Hos Erhvervshus Midtjylland får du 1:1 sparring med vores konsulenter, som har erfaring fra mange virksomheder og brancher. Mange har også erfaring fra opstart af egen virksomhed, og ved hvilke udfordringer iværksættere står overfor.

Få gratis sparring på dine forretningsmuligheder ved at kontakte os på info@erhvervshusmidtjylland.dk eller ved at tage direkte kontakt til vores virksomhedskonsulent.

Du kan fx få vejledning inden for:

Strategi og forretningsudvikling
Hvilke strategiske muligheder og udfordringer står din nystartede virksomhed overfor? Og hvordan kommer du i mål med dine ambitioner?

Salg og markedsføring
Har du styr på, hvordan du får skabt gode kunderelationer? Udnytter du mulighederne for at skaffe kunder gennem offline og online markedsføring, og hvordan får du flere af de rigtige kunder?

Eksport og internationalisering
Vil du udover landets grænser og har brug for sparring på, hvordan du skal gribe det an?

Kapital og finansiering
Skal du søge startkapital eller kapital til udvikling af din virksomhed? Ved du hvor meget og hvilken type kapital, du skal bruge?

Støtte til iværksættere med vækstambitioner

Ejer du en nystartet virksomhed? Og har du ambitioner om, at den hurtigt skal blive større? Så har vi tilbuddene, der kan hjælpe dig på vej - alt fra tilskud til køb af konsulentrådgivning, sparring, netværk og arrangementer.

Læs mere om vores tilbud til vækstiværksættere her.

Det siger Party In A Box om sparring med os

party-in-a-box


Trine Hansen fik sparring på sin forretningsudvikling og branding.

"Jeg skød med spredehagl og havde for mange bolde i luften. Jeg stoppede op og tænkte over, hvordan jeg fik mere struktur. Det er nok meget naturligt efter et par år med fuld fart på... Jeg vil gerne slå fast, at vi har en unik mulighed i Danmark for at få råd og opbakning, og det skal vi virkelig benytte os af".
Trine Hansen, stifter af Party In A Box.

Læs mere om Party In A Box's forløb her.

Gode råd fra vores konsulenter

Vores konsulenter deler løbende ud af deres viden om kapital, markedsføring, digitalisering, grøn omstilling, innovation og meget mere. Vi har samlet et overblik til dig.

Læs konsulenternes gode råd her.

Drømmer du om at blive selvstændig?

For at hjælpe dig i gang som iværksætter, har vi lavet branchespecifikke startvejledninger. Hver vejledning er udarbejdet specifikt til de pågældende erhverv og kommer omkring de væsentlige ting, som du bør overveje i forbindelse med opstart, herunder bl.a. økonomi, kunder, love og regler, ledelse og ansatte.

Find din startvejledning her.

Har du brug for et hurtigt overblik, så finder du her 12 ting, som du skal være opmærksom på ved opstart af din virksomhed.

Få tjeklisten til opstart af virksomhed her.

Ved opstart skal der laves budgetter, forretningsplan, kontrakter, stiftelsesdokumenter og meget mere. Ønsker du en skabelon til disse, så kan du finde dem alle her.

Gå direkte til skabeloner her.

Sidst opdateret: 19.02.2021