Hjælp til iværksættere

Har du opstartet virksomhed, og er klar på at tage det næste skridt? Som iværksætter er der mange ting at holde styr på. Og det kan være svært at være ekspert inden for alle forretningsområder. Hos os kan du få individuel sparring af erfarne virksomhedskonsulenter - helt gratis og uvildigt.

Iværksætteri

Kontakt os og få en virksomhedskonsulent med ombord

Få 1:1 sparring

Er du i gang med din virksomhed, men mangler sparring om, hvordan du kommer steppet videre? Måske din virksomhed har behov for at få tilført kapital, og du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an? Eller er det danske marked allerede for småt, og du drømmer dig udover landets grænser? Vi hjælper dig gerne med at nå dine mål.

Hos Erhvervshus Midtjylland får du 1:1 sparring af virksomhedskonsulenter, som har erfaring fra mange virksomheder og brancher. Mange har også erfaring fra opstart af egen virksomhed, og ved hvilke udfordringer iværksættere står overfor.

Du kan fx få sparring og vejledning inden for:

Strategi og forretningsudvikling
Hvilke strategiske muligheder og udfordringer står din nystartede virksomhed overfor? Og hvordan kommer du i mål med dine ambitioner?

Salg og markedsføring
Salg er et afgørende parameter for at komme godt i gang med din virksomhed. Har du styr på salg, og hvordan du får skabt gode kunderelationer. Udnytter du mulighederne for at skaffe kunder gennem offline og online markedsføring, og hvordan får du egentlig flere af de rigtige kunder?

Eksport og internationalisering
Vil du udover landets grænser, og har brug for sparring på, hvordan du skal gribe det an? Få individuel sparring på dine eksportambitioner.

Kapital og finansiering
Skal du søge startkapital eller kapital til udvikling af din virksomhed? Ved du hvor meget og hvilken type kapital, du skal bruge? Det hjælper vi dig gerne med.

Tilbud til iværksættere med vækstambitioner

Ejer du en nystartet virksomhed? Og har du ambitioner om, at den hurtigt skal vækste og blive større? Har du ambitionerne, så har vi tilbuddene, der kan hjælpe dig på vej. Alt fra netværk, sparring og seminarer til medfinansiering af ekstern rådgiver.

Læs mere om vores tilbud til vækstiværksættere

Orbital har en super evne til innovation

”Vi er meget begejstrede for Erhvervshus Midtjylland. Det er blandt de bedst hjælpende hænder, vi overhovedet har fået, siden vi startede. Vores vækst skyldes også dem. Vi kan direkte tilskrive ansættelser af nye medarbejdere deres indsats” medstifter og adm. Direktør hos ChefMade, Christoffer Tellefsen

Læs mere om, hvordan Chefmade fik glæde af Erhvervshus Midtjyllands ydelser

Vil du have gratis sparring om dine forretningsmuligheder? Kontakt os på info@erhvervshusmidtjylland.dk eller tag direkte kontakt til vores virksomhedskonsulent.

Tjekliste til nye virksomheder

Få overblik over, hvad du skal have styr på, når du starter virksomhed.

Læs mere her

På Virksomhedsguiden finder du skabeloner til budget, forretningsplan, kontrakter og meget mere.

Gå direkte til skabeloner her

Sidst opdateret: 03.06.2020