Det perfekte bestyrelsesmedlem til Fiks IT

Det var langt fra en let opgave at finde et medlem til den nye bestyrelse i Fiks IT. Men da Erhvervshus Midtjylland kom på banen, var den helt rigtige kandidat i hus.
fiksit

Fra ingen til 24 medarbejdere på knap fem år. Så stærkt er det gået i Fiks IT i Ikast-Brande, siden IT-konsulent Thomas Pedersen startede virksomhed for at hjælpe andre med at digitalisere og styre trygt gennem junglen af IT-løsninger.

Vækstraterne har været 50-60 procent hvert år, og antallet af kunder er vokset til 300. En ny afdeling er netop etableret på Sjælland, og planen er, at Fiks IT bliver landsdækkende indenfor et par år.

”En del af omsætningen kommer fra vores samarbejde med Erhvervshus Midtjylland bl.a. om SMV Digital, hvor vi henviser vores kunder til at søge midler til digitalisering og rådgiver dem,” siger direktør Thomas Pedersen.

Fiks IT søger ofte sparring, netværks-arrangementer og medfinansiering i erhvervshuset, som også kom på banen, da Thomas Pedersen ville have en professionel bestyrelse.

”Når virksomheden er vokset til 20 medarbejdere, er vi ude i noget, jeg ikke har prøvet før. Jeg valgte derfor at få en professionel bestyrelse og drive virksomheden ud fra data og stærke erfaringer frem for mavefornemmelser,” fortæller Thomas Pedersen.

fiksit

Gennem flere måneder brugte han selv tid på at spejde i sit netværk og i branchen, men kunne kun spotte velegnede kandidater, der samtidig sad i bestyrelsen hos konkurrenter. Og så kom Henrik Vistisen fra Erhvervshus Midtjylland på banen.

”Henrik kom ind i rekrutteringsprocessen, og det var rigtig godt, for han bragte et par interessante kandidater til bordet. Og blandt seks faldt valget på en af hans kandidater. Og Mille Lindskrog Knudsen er den helt rigtige. Udover at sidde i bestyrelsen klarer hun også at facilitere strategi-arbejde med hele ledergruppen”, fremhæver Thomas Pedersen.

Hans gode erfaringer betyder, at Fiks IT fortsat er en stor fortaler for Erhvervshus Midtjylland, som flittigt bliver kontaktet af direktøren og hans nøglemedarbejdere.

Læs mere om Fiks IT her

Fiks IT er fra Ikast-Brande Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021