Projekter

Erhvervshus Midtjylland er partner i en række projekter; herunder bl.a.:

SNOwMan

SNOwMan projektet har til formål at forbedre samarbejdet mellem virksomhedsrådgivere og ejer-ledede SMV’er i Østersøregionen. Ejer-ledede SMV’er repræsenterer sektorer med stort innovations- og vækstpotentiale. Igennem en co-creative proces med deltagelse af virksomhedsrådgivere, ejer-ledere og uddannelsesinstitutioner fra Denmark, Polen, Litauen og Finland vil projektet udvikle en rådgivningsværktøjskasse til virksomhedsrådgivere, der imødekommer ejer-ledernes behov og hjælper med at frigøre SMV’ernes fulde potentiale. Projektet henvender sig til ejer-ledede små og mellemstore produktionsvirksomheder og har fokus på ikke-teknologisk innovation.

SNOwMan er finansieret af Interreg Baltic Sea Region og den Europæiske Regionale Udviklingsfond.

Læs mere om SNOwMan ved at klikke her.

snowman logoibsr-logo-euflag-500px

IRIS

IRIS er en samling af investeringsorganisationer som støtter iværksættere, nystartede virksomheder og små og mellemstore virksomheder, der driver økonomisk vækst og skaber arbejdspladser. I projektet arbejder inkubatorer fra alle lande omkring Østersøen sammen for at forbedre og styrke deres ledelses- og støttekapacitet, dvs. at opveje nye færdigheder i fællesskab, hjælpe med at skabe nye virksomheder og støtte til åbning af nye markeder.

Læs mere om IRIS ved at klikke her

iris logoer

GrowIn 4.0

Projektet GrowIn 4.0 har til formål at hjælpe industriens små og mellemstore virksomheder (SMV'er) med at udnytte smarte digitale teknologier, og har som mål at identificere værktøjer og metoder til bedre implementering og digitalisering. Industrien og fremstillingsvirksomheder er forsat vigtige for Nordsøregionen. Projektet GrowIn 4.0 stiller skarpt på de fælles udfordringer små- og mellemstore fremstillingsvirksomheder i hele Nordsøområdet har, og de muligheder ny teknologi bringer med sig.

Læs mere om projekt Growin 4.0 ved at klikke her.

Logo Nordsøregionenprojekt og VIA University College

Sidst opdateret: 18.02.2021