RG Rom Gummi vil gerne skubbes til

Effektiviteten stiger med 20 procent, og det batter på bundlinjen i RG Rom Gummi i Lemvig. Ligesom andre fremskridt er det sket på opfordring af Erhvervshus Midtjylland.

RG_ROM_GUMMI


Trods corona-krisen er der fortsat vækst på den danske gummifabrik RG Rom Gummi i 1. halvår af 2020. Virksomheden vokser støt bl.a. på grund af et stort salg af rør til havvindmølleparker og har nu 45 medarbejdere. Og der er plads til at udvide endnu mere efter købet af en ny fabrik på 19.000 kvadratmeter.

Erhvervshus Midtjylland har medvirket til at skubbe til den gunstige udvikling ifølge direktør Jesper Berg Kristensen. Han sparrer ofte med hans faste konsulent i Erhvervshus Midtjylland gennem mange år Johnny Kristensen.

”Johnny kender min virksomhed rigtig godt, og han sørger for at opdatere mig. Lige nu er vi på hans anbefaling ved at søge om at blive en del af et program målrettet eksport til lande udenfor EU. Jeg ved fra tidligere, at det er værd at bruge tid på hans forslag. Og når erhvervshuset er inde over, er jeg mere tryg ved at bruge konsulent-penge,” siger Jesper Berg Kristensen.

Det seneste års tid har RG Rom Gummi haft en ekstern konsulent til at hjælpe med at optimere arbejdsgangene i formstøbningsafdelingen.

RG_ROM_GUMMI

”Det har minimeret spildtid og øget effektiviteten. Forventningen er, at effektiviteten stiger med 20 procent, og det batter på bundlinjen. Det giver meget at få konsulenter ind udefra”, fremhæver Jesper Berg Kristensen.

I bakspejlet ser han en høj succes-rate som følge af forslag fra Erhvervshus Midtjylland.

”Selvom jeg af og til er skeptisk, er jeg er glad for at blive skubbet til af Erhvervshus Midtjylland, for det gavner os. Som uddannet håndværker er jeg bedst til at gå i drift, men har fået rigtig meget ud af bl.a. at få et skub til at få professionelle ind i bestyrelsen og ansætte højtuddannede medarbejdere,” påpeger Jesper Berg Kristensen.

Selvom han umiddelbart mente, at en kemiingeniør koster dyrt på lønkontoen, turde han prøve det af med tilskud til lønnen i en periode. Og i lighed med de fleste andre højtuddannede medarbejdere er kemiingeniøren stadig ansat i RG Rom Gummi.

Læs mere om RG Rom Gummi her.

RG Rom Gummi er fra Lemvig Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021