Party In A Box har fået kernebudskaber på plads

I næsten to år knoklede Trine Hansen for at få sin virksomhed Party In A Box op at køre. Hun havde i 2017, som 26-årig, startet onlinesalg af pakker med alt det udstyr, man har brug for til en fest eller fødselsdag.


Salget gik strygende. Men hun savnede fokus og overblik. ”Jeg skød med spredehagl og havde for mange bolde i luften. Jeg stoppede op og tænkte over, hvordan jeg fik mere struktur. Det er nok meget naturligt efter et par år med fuld fart på,” siger Trine Hansen.

Derfor tog hun fat i Erhvervshus Midtjylland i foråret 2019. Her fik hun sparring på sin forretningsudvikling og branding. Trine Hansens ambitioner og vækstpotentiale resulterede i, at Erhvervshus Midtjylland kunne tilbyde Trine at medfinansiere udgifterne til køb af privat rådgivning for 40.000 kr., hvoraf hun skulle betale halvdelen selv.

Efter at Trine Hansen havde indhentet tilbud fra tre private rådgiver, faldt valget på Lena Boel. ”Lena og jeg gennemgik strategien og lavede analyser af, hvor jeg skulle ligge i markedet i forhold til konkurrenter, og hvad virksomhedens profil skulle være. Og så fik jeg styr på mine kernebudskaber, det har været guld værd,” siger hun.

party-in-a-box

I alt, hvad Party In A Box kommunikerer, om det så er hjemmeside eller Instagram, er der en håndfuld bestemte ord og begreber, som går igen. ”Det er jo ikke noget, kunderne nødvendigvis opdager, men jeg tænker altid budskaber som eksempelvis kreativitet og inspiration ind i mine ’posts’ på Instagram, det er meget bevidst og gennemtænkt,” siger Trine Hansen.

Trine Hansen opfordrer andre iværksættere til at orientere sig i de tilbud, der er for at få hjælp til at styrke forretningen og blive dygtigere. ”Jeg vil gerne slå fast, at vi har en unik mulighed i Danmark for at få råd og opbakning, og det skal vi virkelig benytte os af, siger hun.

I dag sidder Lena Boel i bestyrelsen for Party In A Box. Her sidder også Mia Wagner, der sidenhen købte 25 procent af virksomheden i tv-programmet Løvens Hule.

Læs mere om Party In A Box her.

Party In A Box er fra Aarhus Kommune

Vidste du..

  • At Trine Hansen kun var 26 år, da hun i 2017 stiftede sin virksomhed Party In A Box.

  • At hun i efteråret 2019 blev landskendt, da hun deltog i tv-programmet Løvens Hule.

  • At ’løven’ Mia Wagner, adm. direktør i Freeway-koncernen, blev medejer og investerede 400.000 kr. for 25 pct. af Party In A Box.

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021