Bæredygtige bordplader tiltrækker nye kunder

Horn Bordplader i Aulum ved Herning har stor glæde af Erhvervshus Midtjylland. Det er første sted, direktøren ringer til, når han får nye idéer til udvikling.

DEKORATIVT_BILLEDE


Svanemærkede bordplader i bl.a. egetræ, linoleum og laminat produceres med omhu og omtanke for miljø og bæredygtighed hos Horn Bordplader i Aulum ved Herning.

Bordpladerne leveres til køkkenindustrien i et stigende antal, for Horn Bordplader er på en vækstkurve uden sidestykke i virksomhedens knap 30-årige historie. Cirka halvdelen eksporteres og pryder køkkener i Norge, Sverige og Finland.

For seks år siden valgte virksomheden at satse på at fremstille verdens mest bæredygtige bordplader. Det har siden været virksomhedens DNA og er dokumenteret ved en stribe miljø-certificeringer.

Udover cirkulær økonomi og bæredygtighed er CSR også et nøgleord, og derfor er virksomheden udvidet med et datterselskab Denwood by Horn for mennesker, som har brug for en hånd til at komme i gang med arbejdslivet.

DEKORATIVT_BILLEDE

Denwood by Horn bruger samtidig de rester, der bliver skåret fra på hovedfabrikken, til nye produkter som skærebrætter, skamler og bakker.

Samtidig med at omsætningen stiger, er antallet af medarbejdere vokset til 100 på Horn Bordplader, og til 16 på den socialøkonomiske del af virksomheden.

Æren for den særdeles gunstige udvikling deler Jakob Bressendorf, der er adm. Dir. Og medejer, gerne med Erhvervshus Midtjylland.

”Erhvervshus Midtjylland har absolut en del af æren. De er altid de første, jeg ringer til, når vi vil udvikle virksomheden. Vi deler den holdning, at det handler om at rykke fra land”, understreger Jakob Bressendorf.

Alene i 2020 har Horn Bordplader kørt fire projekter, der er delvist finansieret af erhvervshuset bl. a. digitalisering og udvikling af virksomhedens kommunikation. Og medfinansieringen er vigtig for direktøren, som sikrer virksomhedens konkurrencekraft ved at digitalisere og optimere.

”Erhvervshus Midtjylland har en bunke specialister klar, og det har vi fantastisk udbytte af. De har altid guidet os eller hjulpet os videre i kraft af deres kæmpe netværk. Så sent som i dag har jeg haft møde med erhvervshuset om nye udviklingsprojekter”, fremhæver Jakob Bressendorf.

Læs mere om Horn Bordplader her

Horn Bordplader er fra Herning Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021