Galleriet vokser på Grevelsgaard

En virksomhed indenfor detail og turisme har stor gavn af Erhvervshus Midtjylland er erfaringen på Grevelsgaard på Norddjurs.

DEKORATIVT_BILLEDE_grevelsgaard


En firelænget gård og et flot galleri med kunsthåndværk samt en fløj med ferielejlighed og plads til 27 turister. Det er Grevelsgaard på Norddjurs, hvor glaskunstner og arkitekt Bettinna Vahle har realiseret drømmen om at leve af sin glaskunst.

I 2013 rykkede hun sammen med ægtefællen Brian Kaltoft Hansen, der er tømrer og bygningskonstruktør, ud af Aarhus. De ville forvandle deres nye hjem Grevelsgaard på Djursland til et glasværksted med galleri i to etager og en kæmpe ferielejlighed.

Fire år senere kunne hun leve som fuldtidskunstner, og planen er, at Brian Kaltoft Hansen også skal leve af virksomheden, for forretningen udvides fortsat.

Øverste etage er ved at blive indrettet til et eventgalleri med plads til workshops, samtidig med at galleriet fejrer fem års jubilæum i påsken 2021.

Iværksætterparret har løbende trukket på Erhvervshus Midtjylland, siden Brian Kaltoft Hansen tog kontakt for flere år siden for at få viden om, hvordan penge til markedsføring bruges bedst.

DEKORATIVT_BILLEDE_grevelsgaard

”Vi har forsøgt at trække på Erhvervshus Midtjylland på forkant, så vi som iværksættere gør det rigtige fra starten. Og erhvervshuset har gjort en stor, stor forskel for os ved bl.a. at give os overblik over de muligheder, der er for at søge økonomiske tilskud til netop vores virksomhed,” siger Brian Kaltoft Hansen.

Han tilføjer, at sparring og input har betydet, at de har udvidet mere og hurtigere, end de ellers ville have gjort.

”Det har været et spark bag i til vores forretning”, siger Brian Kaltoft Hansen.

Senest har parret bag Grevelsgaard fået hjælp til at bygge en webshop op fra bunden.

”Vi har fået virkelig god sparring på, hvad der virker. Styrken ved Erhvervshus Midtjylland er, at de kender deres begrænsning. Vores faste konsulent Lise Haahr Hanneslund har henvist os til en kollega, som ved mere om it. Og det giver en stor troværdighed”, mener Brian Kaltoft Hansen.

Foreløbig har de en enkelt ansat på deltid til rengøring af ferielejligheden, ligesom de påtager sig et samfundsansvar ved at have unge sårbare mennesker i arbejdsprøvning for jobcentret på Norddjurs.

Læs mere om Grevelsgaard her

Grevelsgaard er fra Norddjurs Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021