Freightsolution sælger fragtservice på abonnement

Erhvervshus Midtjylland har sammen med Vækstfonden været en vigtig faktor i Freightsolutions vækst og kommer til at hjælpe på iværksættervirksomhedens videre færd, siger direktøren.

Freightsolution_dekorativt_billede


Omkostninger til fragt er svære at gennemskue for mange virksomheder. Derfor har Freightsolution i Herning udviklet software til optimering af fragt. Den hjælper kunderne til at sammenligne forskellige tilbud fra transportører og kontrollere fakturaer.

Der er brug for mere gennemsigtighed i fragtbranchen, mente André Lundberg Pedersen og Søren Lyck Jensen, som var kolleger i et transportselskab. De startede derfor Freightsolution i 2018.

Den 3. partner Casper Damgaard var direktør i et andet selskab, men synes, at deres idé var så god, at han kvittede jobbet for også at blive iværksætter. Tilsammen har de 53 års transport-erfaring.

”Det første halvandet år har vi brugt på at opfinde en service, som vi kan sælge. Vores produkt er en abonnementsservice, som 42 kunder abonnerer på allerede” fortæller direktør André Lundberg Pedersen.

Freightsolution_dekorativt_billede

Platformen blev lanceret i august 2019. Den giver gennemsigtighed for kunderne, for prisen er ikke det eneste vigtige. Logistikken spiller også en stor rolle, og at kunderne får ro i maven, når der er styr på deres omkostninger til fragt.

Lønningslisten er udvidet med en programmør i Ukraine og to studentermedhjælpere, og Freightsolution er lige nu ved at ansætte endnu en programmør.

Erhvervshus Midtjylland har været guld værd for iværksættervirksomheden ifølge direktøren. Efter det første møde, var iværksætterne imponerede.

”De er utrolig skarpe, og vi fik en virkelig god dialog om vores virksomhed og blev anbefalet at få kontakt med Vækstfonden. Erhvervshuset deltog også i det møde og spurgte bagefter, om de kunne gøre mere for os”, fortæller André Lundberg Pedersen.

Han anbefaler varmt Erhvervshus Midtjylland til andre virksomheder.

”Vi oplever, at både Erhvervshus Midtjylland og Vækstfonden kun er interesseret i vores virksomheds fremtid og vækst og ikke blot i at skubbe så mange virksomheder gennem systemet som muligt. Det betyder rigtig meget.”

Freightsolution har ingen konkurrenter, men det er et spørgsmål om tid, vurderer de tre iværksættere. Og de er klar.

Læs mere om Freightsolution her

Freightsolution er fra Herning Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021