Eachthing lancerer app til forbrugere

Iværksættervirksomheden eachthing ApS har sat fuld blus på udviklingen af en app efter hjælp fra Erhvervshus Midtjylland.

DEKORATIVT_BILLEDE_EACHTING


Det handler om at forstå forbrugernes behov og adfærd i iværksættervirksomheden eachthing, som for nylig er flyttet til Navitas på havnefronten i Aarhus for at få mere plads.

De er allerede 10 ansatte, til trods for at det kun er ca. 2 år siden, de to universitets-uddannede iværksættere Sven Philipsen og Katja Meyer startede eachthing.

Virksomheden er ved at lægge sidste hånd på udviklingen af en app, som skal guide forbrugere til at købe ind efter deres værdier og behov. Via appen får de viden om præcis de produkter, de kan vælge, hvis de f.eks. har allergi eller går op i bæredygtighed.

”Der er et gab mellem det, forbrugerne siger, at de gerne vil købe, og det de køber. Via vores app kan de se, hvilke produkter, de kan gå efter, når de står i supermarkedet,” siger Sven Philipsen.

Appen bliver et gratis indkøbsværktøj for forbrugere. Pengene tjener virksomheden bl.a. på at sælge markedsanalyser til producenter, som får viden om, hvilke produkter forbrugerne leder efter.

DEKORATIVT_BILLEDE_EACHTING

”For virksomheder er det væsentligt at træffe de rigtige valg, så deres produkter bliver købt. Vi giver dem viden, så de kan tjene penge på at omstille sig til det, der giver værdi for forbrugerne i stedet for, at de bruger millioner på produkter, der ikke bliver et hit,” påpeger Sven Philipsen.

Udviklingsarbejde koster kassen, og eachthing har to gange forgæves søgt Innovationsfonden om midler.

Via en kontakt til virksomhedskonsulent Lise Haahr Hanneslund fra Erhvervshus Midtjylland fik eachthing bevilget penge til en ekstern konsulent. Han har bidraget til at finpudse en ny ansøgning. Og det hjalp, for den blev godkendt.

”Det var så fedt. Og helt afgørende for os, for udover bevillingen fra Innovationsfonden har den givet adgang til at låne penge fra Vækstfonden og til en investering fra investeringsfonden Greenwise Invest. Dermed fik vi råd til at ansætte udviklere med kompetencer indenfor Machine Learning,” fremhæver Sven Philipsen.

Fra eachthing kom i kontakt med Erhvervshus Midtjylland til ansøgningen kom gennem nåleøjet hos Innovationsfonden, gik der ikke lang tid.

”Den service, vi har fået fra Erhvervshus Midtjylland, er den slags service, vi bedst kan lide, for den er enkel, effektiv og batter noget”, understreger Sven Philipsen.

Læs mere om Eachthing her

Eachthing er fra Aarhus Kommune

Har du et udviklingsprojekt med forretningspotentiale?

Kan du sige ja til ovenstående, så kan Innovationsfondens InnoBooster-ordning være noget for dig. Vi kan hjælpe dig med at vurdere, om du kan søge støtte fra InnoBooster og vejlede dig om at udforme selve ansøgningen.

Læs mere om hjælp til InnoBooster ansøgning her

Sidst opdateret: 11.11.2020