Axacons kunder ved nu, hvem de er

IT-virksomheden fra Randers har fået vejledning og sparring af Erhvervshus Midtjylland, der har givet virksomheden en helt ny hverdag.


Axacon er specialister i at gøre livet lettere og dagligdagen mere effektiv for en lang række virksomheder. De leverer nemlig software til styring af logistik.

Helt præcis arbejder virksomheden med at udtænke, udvikle og konstruere smarte, digitale systemer, der kan hjælpe forskellige typer af virksomheder med at holde styr på deres lager, på flowet i produktionen eller på, hvem der har leveret hvilke råvarer og hvornår.

I spidsen for virksomheden står direktør og medejer Ulrik Gavlshøj Petersen, der overtog virksomheden i 2018. Siden har han lagt asfalten til en ny motorvej, der skal føre Axacon mod vækst. Asfalten består af en god blanding af internationalisering og digitalisering.

Men hvordan får man sat bilen i gear, så man kommer fra a til b?

Netop den situation stod Ulrik Gavlshøj Petersen i og tog derfor fat i Erhvervshus Midtjylland for at få hjælp til at definere et konkret projekt omkring internationalisering og digitalisering:

”Jeg så muligheder i at komme ud med vores brand og koncepter gennem sociale medier – og det krævede bare, at vi fik noget ekspertise indover”, understreger direktøren.

DEKORATIVT_BILLEDE

Axacon har i den forbindelse fået medfinansiering gennem Erhvervshus Midtjylland til rådgivning om, hvordan virksomhedens digitale markedsføring skulle opbygges og til omlægning af hele salgsprocessen – herunder bl.a. digital leadopsamling via sociale medier, der nu ryger direkte ind i Axacons CRM-system.

På baggrund af den vejledning og sparring, Axacon har fået af Erhvervshus Midtjylland, er virksomhedens hverdag kommet til at se helt anderledes ud:

”Det er blevet sådan nu, at potentielle kunder allerede ved hvem vi er, når vi tager kontakt til dem. Så hvor vi før brugte rigtig mange kræfter på at få booket nogle møder og komme ud og præsentere os selv, så starter vi nu dialogen et helt andet sted”, siger Ulrik Gavlshøj Petersen.

Ulrik påpeger, at det betyder rigtig meget, når man som ham har travlt og driver en virksomhed, hvor man samtidig skal løse de daglige udfordringer, at møde mennesker, som er der for en, når man har spørgsmål eller brug for hjælp.

Læs mere om Axacon her

Axacon er fra Randers Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021