Auning Radio og TV opgraderer it-systemet

Samarbejde med Erhvervshus Midtjylland og eksterne eksperter i digitalisering styrer Auning Radio og TV A/S sikkert gennem it-udskiftning.

DEKORATIVT_BILLEDE


Hvis Auning Radio og TV skal klare sig i konkurrencen i radiobranchen, er det nødvendigt at satse på digitalisering og opgradere it-systemet, mener butikkens ejer Jens Sørensen.

Men det kræver grundig gennemgang af eksperter at starte processen mod et nyt system. Og derfor er han glad for at få hjælp til den proces.

Jens Sørensen har oplevet 14 lignende butikker bukke under, siden han selv startede sin forretning Auning Radio & TV i 1993. I dag har han fire ansatte til at servicere både private og erhvervskunder.

”Vi tilbyder salg og service i butikken samt montering ude hos kunderne og dækker et meget stort område fra det nordlige Aarhus til Mariager og fra Grenaa til Viborg”, fortæller Jens Sørensen.

I butikken sælges TV, radio, musikanlæg, varmepumper og paraboler samt laves internet-installationer. Kunderne får vejledning om de enkelte produkter, så de får mulighed for at træffe det rette valg. Ligesom Jens Sørensen selv får hjælp til at vælge det helt rigtige it-system.

”Vores nuværende it-system har gjort det godt i 20 år, så nu er tiden kommet til en stor investering både tidsmæssigt og pengemæssigt”, siger Jens Sørensen.

Han sætter pris på hjælpen fra virksomhedskonsulenten i Erhvervshus Midtjylland.

”Klaus Hall har hjulpet os med at søge ”Bliv Digital”, for det var ikke så ligetil. Vi har fået bevilget et tilskud til at få hjælp fra eksterne konsulenter, så vi får valgt det rette it-system for os”, siger Jens Sørensen.

For to uger siden blev der holdt onlinemøde med den eksterne konsulent, som skal hjælpe med at vælge det nye system. Og lige nu er konsulenten ved at afklare, hvad det nye præcis skal kunne for at være så fremtidssikret som muligt.

Når virksomhedens behov er afdækket, skal Auning Radio & TV teste det og derefter bruge tid på at få det op at køre. Og det har stor værdi at have eksterne konsulenter på sidelinjen, mener Jens Sørensen.

”Jeg forventer, at vi på den måde kommer flyvende fra start med vores nye it. Det bliver nemmere at håndtere alt det administrative og kundeservicen automatiseres. Vi skulle gerne få helt nye muligheder, og det glæder vi os til”, siger Jens Sørensen.

Læs mere om Auning Radio & TV her

Auning Radio & TV er fra Norddjurs Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 27.04.2021