Applicate IT får skræddersyet ny online strategi

Silkeborg-virksomheden Applicate IT A/S har stor glæde af et rådgivningsforløb med eksterne eksperter medfinansieret af Erhvervshus Midtjylland. DEKORATIVT_BILLEDE


Michael Pedersen startede softwarevirksomheden Applicate IT i 2010 som ene mand på kontoret i Silkeborg. I dag er de tilsammen 16 it-professionelle på fuld tid på Ferskvandscentret og kontoret i Hanoi.

Alle medarbejdere er højtuddannede, og det afspejler sig i de løsninger, Applicate IT leverer til kunderne. Lige fra avanceret medicinsk software til Rigshospitalet til software til samtlige danske kommuner, til store internationale koncerner og til iværksættervirksomheder.

”Vi er eksperter i at komme fra idé til et turnkey produkt. Og det går rigtig godt, for vi har løftet omsætningen 30 procent sidste regnskabsår og forventer det samme i år,” siger direktør Michael Pedersen.

Virksomheden hjælper bl.a. kunder med funding. Ifølge Michael Pedersen har Applicate IT skaffet mindst 4 mio. kr. til funding af forskellige kunders projekter. Nu sidder virksomheden for første gang selv som modtager af midler fra Erhvervshus Midtjylland.

”Det er meget sundt at sidde på den anden side. Og jeg er taknemmelig for, at Erhvervshus Midtjylland har taget initiativ til at banke på vores dør for at høre, om de kan hjælpe os med midler til konkrete rådgivningsforløb,” siger direktøren.

DEKORATIVT_BILLEDE

Virksomheden har haft et fælles besøg af Erhvervshus Midtjylland og Erhverv Silkeborg. Og Applicate IT er nu midt i et rådgivningsforløb, hvor Erhvervshus Midtjylland medfinansierer eksperter, som hjælper med at skræddersy en ny online strategi.

”Det er givtigt og giver os nye input til en forstærket indsats på branding og online markedsføring. Selvom vi ”kun” er midt i forløbet og er ved at formulere selve strategielementerne, har det allerede været meget lærerigt,” siger Michael Pedersen.

Han ser frem til at få en fiks og færdig strategi med input til, hvordan Applicate IT positionerer sig på et stærkt konkurrencepræget marked.

Både sammen med sine kunder og nu også på den anden side af bordet sammen med Erhvervshus Midtjylland, har Applicatet IT et rigtig godt samarbejde som direktøren forventer sig meget af fremadrettet.

Læs mere om Applicate IT her

Applicate IT er fra Silkeborg Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 03.06.2021