Digitalisering har forandret Adjust Digital

En henvendelse fra Erhvervshus Midtjylland fik for alvor Adjust Digital på sporet af en ny digital forretningsmodel. Fremfor sælgere ansætter virksomheden nu projektledere.

DEKORATIVT_BILLEDE


Adjust Digital har udviklet en ny digital forretningsmodel. Virksomhedens 16 medarbejdere skræddersyr stribevis af digitale annoncer på bl.a. Instagram, Facebook og LinkedIn for kunderne, der tæller anerkendte brands som Audi og Aldi.

Siden virksomheden så dagens lys i 2015, har stifter og direktør Klaus Mogensen og hans medarbejdere knoklet for at fastslå positionen blandt de bedste til at designe bannerannoncer.

”Vi har arbejdet os opad i markedet til at have nogle af de største kunder i Danmark. Men jeg har gået og overvejet en ny forretningsmodel, og heldigvis tog Laila Mariann Hansen fra Erhvervshus Midtjylland fat i mig”, fortæller Klaus Mogensen.

Hun fortalte om muligheden for at søge tilskud fra SMV:Digital, og Klaus Mogensen var straks interesseret. En ansøgning blev sendt afsted og godkendt i efteråret 2019.

”Det var perfekt, for så fik vi råd til at hyre en samarbejdspartner med forstand på abonnementsmodeller. Målet var at samarbejdsaftaler skulle sikre fast indtjening.

DEKORATIVT_BILLEDE

Fremfor stykpris på annoncer har vi nu aftaler, der strækker sig over et år til en fast pris om måneden”, siger Klaus Mogensen.

Alle kunder blev kontaktet og tilbudt en abonnementsordning. Halvdelen af omsætningen er nu samarbejdsaftaler, som sikrer fast indtjening hver måned.

”Med en fast pris på alle opgaver får vi fokus på indholdet, og hvordan vi kan lave det bedst muligt, i stedet for på prisen. Det giver fremdrift og udvikling til gavn for kunderne, samtidig med at vi forpligter os til at stå til rådighed for dem”, understreger Klaus Mogensen.

At Adjust Digital nåede at forhandle samarbejdsaftaler på plads med kunderne før Corona-krisen, har ifølge direktøren reddet Adjust Digital godt igennem krisen.

”Det har sikret os halvdelen af vores omsætning. Til trods for at vi har opbygget en ny afdeling med en anden type medarbejdere, lander vi på ca. samme indtjening i år som sidste år”, siger han.

At få tilskud gennem SMV:Digital har været altafgørende for Adjust Digital.

”Med tilskud kunne vi tilknytte ekspertise og komme godt fra start med de rigtige løsninger. Og komme hurtigere i mål med noget, der virkelig har forandret virksomheden. Uden tilskud havde vi selv strikket noget sammen, for det havde været for stor en risiko at løbe selv”, siger Klaus Mogensen og tilføjer:

”Det er yderst vigtigt, at både regeringen og EU investerer i erhvervslivet, så vi tør tænke nyt og investere i fremtidens forretningsmodeller.

Læs mere om Adjust Digital her

Adjust Digital er fra Silkeborg Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 18.08.2021