Events

Ønsker du at dygtiggøre dig inden for et bestemt fagområde? Vi er klar til at inspirere dig med ny viden, så vi sikrer fremdrift og udvikling i din virksomhed. Vi har forskellige events, endags- og todagesseminarer, masterclasses, samt længerevarende forløb på hylderne.

Bliv inspireret indenfor:

Coronavirus/COVID-19

OBS: Når Erhvervshus Midtjylland er arrangør af diverse events, overholdes de til enhver tid gældende retningslinjer fra myndighederne jf. www.coronasmitte.dk
Erhvervshus Midtjylland giver i en række tilfælde tilskud til gennemførelsen af en række arrangementer, hvor private rådgivere er ansvarlige for gennemførelsen, i de tilfælde er det den private rådgivers ansvar, at gældende retningslinjer overholdes.

Mange af vores tilbud er gratis, dog er nogle af vores vækstforløb med egenbetaling på omkring 50%. Bemærk, nogle af vores tilbud er særligt målrettet iværksættere og SMV’er med vækstpotentiale.

virksomhedsguiden_banner

Strategi og forretningsudvikling

Har du ambitionerne om at udvikle din virksomhed, men svært ved at gennemskue mulighederne? Eller er din forretningsmodel udfordret, så du har brug for nye idéer for at sikre fremdrift og vækst i din virksomhed? Vi har en række tilbud til dig inden for strategi og forretningsudvikling.

Se mere her.

Grøn omstilling

Har du ambitionerne om at gøre din virksomhed med grøn, men har svært ved at komme i gang? Eller har du brug for mere viden så du ved, hvordan du kan fremtidssikre din virksomhed og samtidig arbejde strategisk med et grønt formål? Vi har en række tilbud til dig inden for Grøn omstilling.

Se mere her.

Ledelse og organisation

Er du i tvivl om, du formår du at skabe de rette rammer og et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere? Eller står du over for et ejerskifte, eller skal have etableret en professionel bestyrelse? Vi har forskellige seminarer inden for ledelse og organisation.

Se mere her.

Salg og markedsføring

Er du synlig over for din målgruppe? Anvender du de rigtige salgskanaler, så du får mest muligt ud af dit markedsføringsbudget? Vi har en række tilbud til dig inden for salg og markedsføring, som kan hjælpe dig med at prioritere og effektivisere din indsats.

Se mere her.

Kapital og finansiering

Det er ingen hemmelighed, at det kræver kapital at opstarte eller udvikle sin virksomhed. Vi har forskellige seminarer inden for kapital og finansiering, som kan hjælpe dig på rette vej og blandt andet gøre dig klogere på finansieringskilder.

Se mere her.

Eksport og internationalisering

Har du ambitionerne om at udvide til nye markeder? Vi ved, der er mange faldgruber, når man skal indtage et nyt marked. Vi har derfor forskellige tilbud til dig inden for eksport og internationalisering. Nogle forløb er endda inklusiv et markedsbesøg.

Se mere her.

Digitalisering

Som virksomhedsejer skal du holde dig til ilden, hvis du skal være opdateret på den digitale udvikling. Måske står din virksomhed over for en digital transformation? Inden for digitalisering har vi løbende seminarer og forløb, som kan klæde dig på til at tage det næste skridt på den digitale rejse.

Se mere her.

Iværksætteri

Har du en nyopstartet virksomhed? Som iværksætter er der mange ting, du skal have styr på. Og du kan ikke være ekspert inden for alle forretningsområder. Vi har en lang række tilbud, såsom seminarer og vækstforløb, hvor vi gør dig klogere på netop det fagområde, som du har brug for. Vi tager naturligvis udgangspunkt i, at du er iværksætter.

Se mere her.

Teknologi og innovation

Skal du optimere processer i produktionen? Eller har du ambitioner om at udvikle nye produkter? Vi har forskellige tilbud til dig inden for teknologi og innovation. Måske inden for et område, der kan hjælpe dig videre med udviklingen i din virksomhed.

Se mere her.

Online markedspladser (GOMPs)

Interessen for Globale online markedspladser (GOMPs) er stigende – og med god grund.

Måske har du ingen erfaring med GOMPs eller måske har du stiftet lidt erfaring? Lige meget, hvor du står ift. GOMPs, så er vi klar til at gøre dig klogere på dem. Vi har forskellige webinarer, som giver dig tips og tricks til at komme i gang med salg via online markedspladser.

Se mere her.

Sidst opdateret: 15.03.2021