Allsize Company Group får datterselskab i USA

For at efterkomme den store efterspørgsel på det amerikanske marked har Allsize Company Group etableret salgskontor på Manhattan. Erhvervshus Midtjyllands medfinansiering af en ekstern konsulent har gjort den besværlige proces meget nemmere.

Allsize Company Group

Den danske tøjkoncern Allsize Company Group (ACG) i Norddjurs er førende indenfor herretøj i store størrelser i Europa. Men væksten i USA har været så stor, at det nu er virksomhedens største marked, og derfor har ACG ved indgangen til 2019 etableret salgskontor på Manhattan og lager i Chicago.

”Det er tidskrævende og dyrt at etablere sig i USA, og der er mange faldgruber, fordi alt er anderledes”, siger adm. direktør Ole Dam.

Via Erhvervshus Midtjylland har ACG fået kontakt til og medfinansieret en konsulent, som hjælper danske virksomheder med at etablere sig i USA.

”At få halvdelen af omkostningerne til konsulenten finansieret betyder, at vi har holdt vores udgifter på et rimeligt niveau og taget hurtige beslutninger. Konsulenten har sat os op med de rigtige samarbejdspartnere og sparet os for mange ture til USA. Men vigtigst af alt giver det ro i maven, at hun har styret os uden om faldgruberne”, fremhæver Ole Dam.

Den første amerikaner og en dansker er ansat ”overthere”. Og planen er, at de skal være flere. Derudover har virksomheden, som eksporterer herretøj til 40 lande, 20 medarbejdere i Grenå og fire på et nyt kontor i Aarhus.

”Nu kan vores kunder derovre ringe direkte til det amerikanske kontor, og vi forventer, at USA bliver en lille guldgrube. Ambitionen er at få alle vores brands ind på markedet i USA”, siger Ole Dam.

Han sætter pris på den blanding af medfinansiering, erfaring og know how, som Erhvervshus Midtjylland tilbyder. Tidligere har ACG fået medfinansiering til en vellykket brandingproces af de tre brands Replika Jeans, North 56-4 og SUIT.

Et nyt og bæredygtigt brand i almindelige størrelser er netop lanceret, og ACG vil med det nye brand gøre bæredygtigt tøj tilgængelig for alle. Og store spillere i både Europa og USA er interesserede. Vejen er banet for yderligere vækst på begge sider af Atlanten.

Læs mere om Allsize Company Group her

Allsize Company Group er fra Norddjurs kommune.

Sidst opdateret: 06.11.2019