Workshop 2: Styrk jeres salg

Rigtig mange virksomheder kan løfte sig markant ved at fokusere på en eller flere af de syv salgsdyder viser analysen fra projektet Morgendagens Salg fra efteråret 2019. Dyderne er direkte en spejling af velkendte udfordringer som danske virksomheder står med og flere har arbejdet med i de seneste år.

Er vi gode nok til at formidle den værdi vores kunder oplever med os som leverandør, hvad skal vi gøre for at sætte fokus på dette og hvorfor kan det være afgørende for indtjeningen i virksomheden? Analysen fra efteråret peger også på at mange salgsorganisationer ikke tager betaling for den værdi der skabes hos kunderne og er tøvende med at tage nye teknologier der understøtter salget til sig.

På workshoppen får du yderligere en introduktion til de syv salgsdyder og hvordan I kan løfte jeres toplinje og bundlinje ved at fokusere på den værdi I skaber hos jeres kunder og får formidlet den værdi I skaber hos jeres kunder, fordi det vil flytte kundernes fokus fra kun at tale pris og tydeliggøre, hvor I skiller jer ud i forhold til konkurrenterne.

Yderligere får I konkrete eksempler på hvordan I kan anvende augmented reality (AR) og mixed reality (MR) til træning af jeres salgsstyrke og som visualiseringsværktøj, når I står overfor jeres kunder eller er på distancen.

Tid og sted:

D. 6. oktober 2020 kl. 9.00-12.45

Scandic Aarhus Vest
Rytoften 3, Hasle
8210 Aarhus V.

Program:

 • 8.30 - Registrering og kaffe
 • 9.00 - Velkommen ved DI Handel
 • 9.10 - Oplæg: De syv Salgsdyder v. Mogens Bjerre eller Peter Aakjær Jensen
  Hvordan hænger dyderne sammen med virksomhedens toplinje og hvilke tiltag kan understøtte jeres fokus på dyderne for at løfte salget.
 • 9.55 - Pause
 • 10.10 - Hør STARK A/S fortælle om deres fokus på den gode kundeoplevelse, og hvordan de har arbejdet med at synliggøre og kommunikere den værdi, de skaber for deres kunder. Jørn Fogh, Sales Excellence Direktør hos Stark A/S

  Om Stark A/S:
  STARK henvender sig til professionelle kunder inden for byggebranchen og har særligt fokus på små og mellemstore håndværksvirksomheder. Dog omfatter kundeporteføljen alt fra enkeltmandsvirksomheder til store entreprenører, mens private kunder også er velkomne i STARKs forretninger.

 • 10.50 - Teknologi der understøtter salg – hvordan anvender I AR og MR teknologi i salg? Michael Harboe, stifter og direktør i Virsabi Aps.

  Om Virsabi:
  Virsabi er et virtual reality bureau. En teknologisk enhed af strateger, udviklere og kreative, og en af de første Virtual Reality dedikerede firmaer, der tilbyder virksomhedskonsultationer, rådgivningsarbejde og teknisk udvikling til anvendelse af Virtual Reality, Augmented Reality og Mixed Reality.

 • 11.30 - Kort pause
 • 11.45 - Workshop – hvilken dyd skal I fokusere på?
  Deltagerne arbejder med de dyder, de skal have fokus på og hvordan de styrker disse. Mulighed for at arbejde med egne dyder og stille spørgsmål til Mogens Bjerre og Peter Aakjær Jensen.
 • 12.30 - Opsamling på arbejdet med dyderne v. Mogens Bjerre og Peter Aakjaer Jensen
 • 12.45 - Tak for i dag og stående sandwich i lobbyen

Workshoppen arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med DI Handel

Sidst opdateret: 17.06.2020