Din virksomheds digitale forår

Den 28. marts kan du møde nogle af landets førende topfolk og eksperter på i Radisson Blu i Aarhus. Her får du som lille eller mellemstor virksomhed overblik og konkrete værktøjer. Samtidig sætter vi afgørende fokus på kompetencer - både i forhold til dig selv, og hvordan du får adgang til nye. Google Succes Online, Dansk Erhverv og Erhvervshus Midtjylland er arrangører.

Stjernerækken af eksperter deler generøst ud af deres digitale frø, og efterfølgende er det din opgave at få dem til at spire i din virksomhed, og få det hele til at vokse med de rette kompetencer.

Ny indsigt, hurtig leveret
Ved at tilmelde dig får du et program med korte, skarpe og praktiske indlæg om digitale værktøjer. Hør bl.a. om:

  • Sociale medier
  • Søgemaskiner (annoncering og optimering)
  • E-mail markedsføring
  • Hjemmeside (optimering til 2019 standarder)
  • Oplev transformationen af en virksomhed

For at gøre det nærværende, inspirerende og håndgribeligt vejleder Google Succes Onlines ekspertgruppe en lokal virksomhed live på scenen om, hvordan de udfolder deres digitale tilstedeværelse og styrkeposition i dette forår og høster gevinsterne året rundt.

Mennesker som omdrejningspunkt
Det er dine egne og dine medarbejderes digitale færdigheder, der er omdrejningspunktet, hvis din virksomhed skal forblive konkurrencedygtig i den digitale fremtid. Uanset din titel og dit niveau inspirerer vi til, hvordan du kan udvikle dig selv, dine medarbejdere og anskaffe nye digitale færdigheder.

Sidst opdateret: 25.02.2019