19. feb: Væksttræningsforløb - Få styr på din forretningsmodel og økonomisk styring

Er du klar til vækst? Og har du dit fundament på plads?

vækstgruppe

Hvordan kommer man som iværksætter fra idéstadiet til en holdbar vækst? En af kerneaktiviteterne er forretningsudvikling, hvor man ved hjælp af forretningsmodeller visualiserer, hvordan man som startup kommer til at tjene penge/flere penge.

I dette væksttræningsforløb vil vi hjælpe dig med at tydeliggøre sammenhængskraften mellem kunder, værditilbuddet, produktionsrummet og pengene. Vi hjælper dig med at estimere dine omkostninger, beregne dækningsgrader og det specifikke salgsbudget. Omdrejningspunktet bliver evnen til at kunne afsætte dine produkter, varer eller tjenesteydelser.

PROGRAM:
På væksttræningscamp bliver du som iværksætter trænet i at udvikle -, og definere din præcise forretningsmodel, så du bliver ’skarpere’ på, hvordan du tjener penge. Desuden trænes du i hvordan du får styr på din finansielle kapitalbehov i forbindelse med opstarts og scale-up af din virksomhed.
Arbejdet på de fire workshops sker gennem cases, og individuelle øvelser, som faciliteres af Agro Business Park. Der tages udgangspunkt i ’Business Model Canvas’ som model og værktøj.

Dag 1 - Forretningsmodel
På dagen identiciferer vi dine kundersegmenter og relationer, samt det value proposition som du bygger din forretning på.

Dag 2 - Forretningsmodel
Vi afklarer de nøgleaktiviteter, -ressourcer, samt dine nøglepartnere, som der skal til for at levere dit value proposition til dine kunder.

Dag 3 - Finansiel planlægning
Afklaring af dit økonomiske styringsgrundlag i virksomheden, herunder hvilket kapital behov du har i din opstart, og hvor meget der skal sælges før du tjener penge (break-even).

Dag 4 - Finansiel planlægning
Hvordan laver du resultatopgørelsen for din virksomhed, og hvordan fastlægger du og styrer din likviditet?

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 07.01.2020