Væksttræningsforløb

Det er vigtigt at komme rigtigt i gang, når du starter som iværksætter. Der er mange discipliner og opgaver at holde styr på, særligt når din ambition er vækst.

Iværk

Har du brug for en hånd til at få afklaret og aktiveret dit vækstpotentiale? Vil du lære de basale redskaber for vækst og god virksomhedsledelse? Vi afholder løbende en række grundlæggende træningsforløb for vækstiværksættere, som ønsker hjælp til at komme i dybden med grundlæggende forhold i relation til deres unge virksomhedsudvikling og vækst. Kort sagt et grundkursus i vækstiværksætteri.

Forløbene består af 2-4 moduler, hvor 8-12 iværksættere følges ad og sammen lærer at blive dygtige iværksættere og virksomhedsledere. Hold dig opdateret om aktuelle træningsforløb her.

Forløbene faciliteres af eksterne eksperter med stor viden om opstart af vækstvirksomheder, og en Virksomhedskonsulent fra Erhvervshus Midtjylland vil desuden følge processen og vil sparre med de deltagende virksomheder.

Allerede nu kan du blive klogere på, om der kunne være noget for dig. Ring på tlf. 70 22 00 76 eller send os en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk

For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner, dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i region Midtjylland

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 12.10.2020