Vækstgrupper

Står du med en faglig udfordring inden for dit forretningsområde eller for din virksomhedsudvikling, så kunne deltagelse i en vækstgruppe måske være et middel for dig til at få udfordringen løst.

iværksætter

Vi afholder en lang række forskellige tematiske workshopforløb, hvor vi sætter fokus på en række relevante temaer og emner. Hvert forløb har sit tema. Disse kunne være: Boost dig salg, digital markedsføring, salg på digitale platforme, udvikling af dit personlige salg, internationalisering, IPR (patentrettigheder), supply chains…og meget mere.

Der vil helt sikkert være noget, som afspejler en af din virksomheds udfordringer.

Vækstgrupper består af 2-4 moduler, hvor 8-12 iværksættere følges ad og sammen dykker ned i et konkret tema op i et målrettet kompetenceudviklingsforløb. En virksomhedskonsulent fra Erhvervshuset vil desuden følge processen og vil sparre med de deltagende virksomheder.

Vi tilbyder vækstgrupper med forskelligt fokus fra efteråret 2019, men allerede nu kan du tage en snak med os om emner, mulighed for deltagelse mv.

Ring på tlf. 70 22 00 76 eller send en mail til info@erhvervshusmidtjylland.dk

For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner, dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i region Midtjylland

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 20.08.2019