Træfolk bliver trykprøvet

Erhvervshus Midtjylland får Træfolk i Hedensted til at trykke på speederen og få et advisory board.
Traefolk2

Træ i topkvalitet bliver tryllet om til designbeskyttede møbler hos Træfolk ApS i Hedensted. Stifter af virksomheden Brian Reinholdt er selv på værkstedet, for han er vild med det. Til trods for at hans uddannelse langt fra dufter af træ, for han er uddannet økonom fra Aarhus Universitet.

Men for tre år siden kvittede han et lederjobbet til fordel for det, der giver ham mest arbejdsglæde, og hans fritids-fornøjelse er nu forvandlet til en vækstvirksomhed med 7 medarbejdere.

På Formland Messen kom Brian Reinholt for halvandet år siden i kontakt med Jannie Meier fra Erhvervshus Midtjylland, og at få hendes øjne på virksomheden har betydet meget for Træfolk, fremhæver han.

”Jannie sætter fingeren på alt det, vi ikke finder så presserende. F.eks. strategien, som hun har opfordret os til at få skrevet ned i stedet for at have i vores hoveder. Hun har også skubbet på for, at vi får et advisory board, som kan hjælpe med at trykprøve Træfolk,” siger Brian Reinholt.

Traefolk

Nu har han og hans partner, som har købt sig ind i virksomheden, fundet tre erfarne erhvervsfolk til et advisory board, og Erhvervshus Midtjylland hjælper med at betale deres løn.

”Det betyder meget, at Erhvervshus Midtjylland er klar til at investere i Træfolk. Vi har selv store ambitioner, men de har endnu større ambitioner på vores vegne. Og det får os til at trykke på speederen og blive endnu skarpere”, siger Brian Reinholt.

Han har altid gået op i indretning og fremstillet møbler i høj kvalitet til hans eget hjem. Tidligere gik han ud i træværkstedet for at stresse af, når han kom hjem fra arbejde. Prototyperne tegner han stadig selv, så de både har kant og er klassiske, og kunderne har lyst til at bruge dem i mange år, for det er det mest bæredygtige.

”En dag skal vi ud og låne penge for at vokse endnu mere, for vi vil gerne eksportere møblerne. Og vi ved, at erhvervshuset er klar. De er villige til at investere i vores virksomhed, og det føler vi som et skulderklap,” siger Brian Reinholt.

Læs mere om Træfolk her

Træfolk ApS er fra Hedensted Kommune

Få sparring på din virksomhed

Tag en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Vores sparring er gratis og uforpligtende - og vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Jeg vil gerne kontaktes

Sidst opdateret: 08.03.2021