Tilskud til ekstern rådgivning

Du har ambitioner for din virksomhed og drømmer om at se den vækste yderligere, men du står over for en strategisk udfordring, hvor ny viden er løsningen til vækst.

ivaerksaetter

I et vækstforløb med os har vi mulighed for at lave en investering i din virksomhed. Det vil sige, vi kan medfinansiere halvdelen af dine udgifter til ekstern rådgivning – en ekstern konsulent med speciale i netop det, der kan accelerere din virksomheds vækst. Det kan for eksempel være rådgivning inden for teknologiske, juridiske eller afsætningsmæssige forhold, eller mere specifikt på markedsanalyser, eksport- og internationaliseringsstrategi, partnersøgning, osv. Det afhænger af det konkrete behov i din virksomhed.

Vi medfinansierer op til halvdelen af udgifterne til forløbet, så du kan få den nødvendige sparring på dine overvejelser, så du kan vækste din virksomhed.Vores erfarne virksomhedskonsulenter står klar til at hjælpe dig med at gennemskue mulighederne og finde din hurtigste vej til vækst. Skal vi tage en uforpligtende snak, så ring på 70 22 00 76 eller send en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk.

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt EU regionalfondslogo

Sidst opdateret: 27.08.2019