Teknologi og innovation

Har du ambitioner om at udvikle nye produkter eller forbedre teknologien i din virksomhed? Måske står du overfor at skulle optimere processer i produktionen, er nysgerrig på, hvordan du får beskyttet dine produkter eller måske er du klar til at sætte ind på at styrke din konkurrenceevne gennem en mere bæredygtig forretningsmodel. Vi er din sparringspartner inden for teknologi og innovation, og hjælper dig gerne med at skabe overblik og prioritere din indsats.

Få 1:1 sparring

Du får sparring og vejledning af erfarne virksomhedskonsulenter, som hjælper dig med at få overblik over potentielle udfordringer og muligheder i din virksomhed. Det gør vi ud fra et 360 graders perspektiv af hele din virksomhed, og sammen får vi tegnet et billede af, hvor du skal sætte ind.

Har du ambitioner om at udvikle nye produkter eller forbedre teknologien i din virksomhed? Med vores specialister får du sparring og uvildig vejledning til at afdække dine muligheder for at udvikle din virksomhed. Vi giver dig et overblik over, hvilke muligheder der er for støtte til teknologisk udvikling og fornyelse af din produktportefølje.

Du kan fx få sparring og vejledning om:

Produktudvikling
Hvordan udvikler og designer du dine nye produkter og services bedst? Har du en god idé, du gerne vil have realiseret og lanceret? Har du viden om nye teknologier? Har du fået lavet en gennemarbejdet kravspecifikation til dit udviklingsprojekt? Vi kan hjælpe dig med at have det rette fokus, og lave en plan for din produktudvikling.

Produktbeskyttelse og IPR-vejledning
Hvordan beskytter du bedst dine idéer og sikrer dig din position på markedet? Har du lavet en nyhedsundersøgelse, som bør foretages inden en patent- og brugsmodelansøgning? Få kyndig vejledning af vores erfarne specialister.

Læs mere om IPR

Avanceret produktion
Med Erhvervshus Midtjyllands specialister kan du få sparring og vejledning til at styrke din konkurrenceevne gennem teknologiudnyttelse og høj produktivitet.

Procesoptimering
Har du fokus på at styrke din konkurrenceevne og øge din produktivitet? Måske kan du forøge kundeværdien, fjerne spild med LEAN-optimering eller reducere gennemløbstider af varer i produktionen.

Bæredygtighed og cirkulær økonomi
Har du fokus på at styrke din konkurrenceevne gennem en mere bæredygtig forretningsmodel? I cirkulær økonomi indgår produkter og deres indholdsstoffer i kontinuerlige kredsløb. ”Brug og smid væk-kulturen” bliver erstattet af genbrug og genanvendelse, skadelige indholdsstoffer forsøges elimineret, og al produktion er baseret på vedvarende energi. Mulighederne er mange, og samfundets krav til at virksomheder har fokus herpå ligeså. Vi hjælper dig gerne med at danne et overblik over dine muligheder for en bæredygtig forretningsmodel.

Viden og kompetence til dit udviklingsprojekt

Få hjælp til at finde de rette kompetencer til dit udviklingsprojekt. Vi hjælper hvert år mange virksomheder med at finde de rette videns samarbejdspartnere. Det er ganske uvildigt – og vi hjælper også gerne dig.

Orbital fik hjælp til udvikling af innovativ teknologi

”Erhvervshus Midtjylland har hjulpet os med de udfordringer, der er ved at vokse. Vi har fået vigtig viden udefra til at styre væksten. Konsulenterne har bidraget til at trimme vores procedurer og hjulpet med at prioritere de gode kunder og få det bedst mulige samspil med dem.” – Niels H. Jakobsen, direktør hos Orbital.

Sådan fik Orbital hjælp af Erhvervshus Midtjylland

Få hjælp til at udvikle en grøn og cirkulær forretningsmodel

Med projektet Grøn Cirkulær Omstilling hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at sætte fokus på bæredygtighed og lede virksomheden i en cirkulær retning.

Med et forløb i projektet får du udviklet en grøn cirkulær forretningsmodel – og vi tager afsæt i din virksomheds behov og udfordringer.


Læs mere om Grøn Cirkulær Omstilling her

Vores formål – at hjælpe din virksomhed

Vi er specialister i at hjælpe dig, som er iværksætter eller etableret virksomhed, med at sætte struktur på dine muligheder og fremtid. Det gør vi ved at yde specialiseret erhvervsservice i forbindelse med opstart, udvikling eller konsolidering. Vi er sat i verden og finansieret af de midtjyske kommuner. Derfor er vores vejledning gratis. Du bliver mødt af erfarne virksomhedskonsulenter, der altid arbejder med udgangspunkt i din virksomheds behov - og det gør vi helt uvildigt med formålet om at hjælpe dig.

Få hjælp til digital omstilling med fokus på Industri 4.0

Deltag i projektet GrowIn og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan udnytte potentialet med Industri 4.0.

Desuden får du indsigt i, hvilke kompetencer og medarbejdere der skal til for, at det lykkes.

Læs mere om GrowIn

Kan du genkende dette? Så lad os hjælpe dig!

  • Du har idéer til udvikling af nye produkter eller services – men er usikker på krav, teknologi og marked?
  • Du overvejer muligheden for at optimere processer i din virksomhed
  • Du er usikker på, hvordan du bedst får beskyttet dine produkter eller ydelser
  • Du ønsker at udvikle en bæredygtig forretningsstrategi, men er usikker på hvordan

Sidst opdateret: 21.09.2020