Seminar: Synlighed og salg via sociale platforme

Vil du arbejde med din virksomheds synlighed og salg på sociale platforme? Så inviterer vi til gratis seminar, hvor du får værktøjer til at arbejde målrettet med synlighed på udvalgte sociale platforme. Du vil også komme til at arbejde med salg, konvertering og mersalg.

topbanner-synlighed-og-salg-via-sociale-platforme

Dette seminar er for dig, der gerne vil have viden og idéer til, hvordan du skaber synlighed og salg via sociale platforme. Du vil få nye idéer til, hvordan du kan prøve nye ting af, mens du fortsætter med det, der allerede fungerer i din markedsføring i dag. Du får overblik over, hvordan du kan analysere dine data og være opmærksom på ændringer. Husk, at dine kunder også ændrer sig - hvad der fungerede sidste måned, fungerer måske ikke i den næste. Så eksperimentér, mål og gentag.

Agenda:

  • Udarbejdelse af en online strategi
  • Valg af relevante sociale platforme
  • Synlighed, synlighed og synlighed på sociale platforme
  • Opsætning af opslag med link til webshop (salg via sociale platforme)

Seminaret gør dig i stand til at udarbejde en online strategi og udvælge de rette sociale platforme til din virksomhed. Du får inspiration til at lave dine egne opslag på sociale platforme, som skaber interaktion og salg, og du indblik i, hvordan du måler effekten af dine opslag.

Du vil opleve en meget konkret og praktisk tilgang til undervisning, og du vil derfor få mange konkrete værktøjer med hjem. Du bliver desuden en del af et lokalt netværk, som du efterfølgende kan sparre med. Sidst men ikke mindst går du hjem med viden, så du undgår at bruge mange penge på online markedsføring, som ikke har nogen effekt.

Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Hedensted Erhverv og gennemføres af InfoServ.

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt

Sidst opdateret: 20.01.2020