Strategi og forretningsudvikling

Har din virksomhed potentiale til at nå nye højder? Og har du ambitionerne om at udvikle din virksomhed, så du sikrer fremdrift og vækst i fremtiden? Få hjælp af vores virksomhedskonsulenter til at nytænke din virksomheds strategi og få sat skub i udviklingen af din forretning.

Strategi

Få 1:1 sparring

Ud fra et 360 graders perspektiv af din virksomhed får du sammen med vores erfarne virksomhedskonsulenter dannet dig et overblik over strategiske udfordringer og muligheder. Vi hjælper dig med at kigge din virksomheds strategi og forretningsmodel efter i sømmene, og vejleder dig om nye strategiske muligheder. Måske oplever du, at ændringer i markedet presser din virksomheds forretningsgrundlag, eller at nye behov hos din målgruppe skaber nye forretningsmæssige muligheder. Det kan også være, at en ny lovgivning eller nye spillere på markedet påvirker udviklingen af din forretning. Målet med 1:1 sparring er, at vores specialister i samarbejde med dig får afklaret dine strategiske muligheder og prioriteret hvilke indsatser, du bør fokusere på for at nå din virksomheds mål.

Har du behov for hjælp til at implementere din nye strategi eller forretningsplan, så hjælper vi dig også med at finde de rette kompetencer blandt vores store netværk af private rådgivere.

Du kan fx få sparring og vejledning om:

  • Strategiske udfordringer og muligheder for din virksomhed
  • Ny strategi eller forretningsmodel
  • Udvikling af ny forretningsplan
  • Hjælp til prioritering af indsatser

Vores formål – at hjælpe dig og din virksomhed

Vi er specialister i at hjælpe dig, som er iværksætter eller etableret virksomhed, med at sætte struktur på dine muligheder og fremtid. Det gør vi ved at yde specialiseret erhvervsservice i forbindelse med opstart, udvikling og konsolidering. Vi er sat i verden og finansieret af de midtjyske kommuner. Derfor er vores vejledning gratis. Du bliver mødt af erfarne virksomhedskonsulenter, der altid arbejder med udgangspunkt i din virksomheds behov - og det gør vi helt uvildigt med formålet om at hjælpe dig.

En guide til at arbejde med strategi i din SMV-virksomhed

Her finder du en artikel om, hvordan du griber arbejdet omkring en god strategi an i din virksomhed

Læs en guide til at arbejde med strategi for SMV-virksomheder her

Kan du genkende dette? Så lad os hjælpe dig!

  • Det er svært at gennemskue mulighederne for at udvikle din forretning
  • Din forretningsmodel er udfordret af ændringer i markedet, nye behov eller lovgivning
  • Der er behov for nye idéer for at sikre fremdrift og vækst i din virksomhed i fremtiden
  • Du har ambitioner om at udvikle din forretning, men for meget administration forhindrer dig
  • Det er svært at prioritere, hvor du skal sætte ind i forhold til udvikling af din virksomhed

Sidst opdateret: 14.10.2020