Strategi og ledelse

Hvornår har du sidst haft tid til at diskutere om din strategi og dine ledelsesmetoder passer til din virksomhed i dag?

360 grader

Sammen med en virksomhedskonsulent hjælper vi dig med at udarbejde en 360 graders gennemgang af din virksomheds funktionsområder. Den vil give dig det store overblik til at kunne tage de nødvendige beslutninger og hjælpe dig med at prioritere brugen af dine ressourcer, når dagligdagen tager over og du mister fokus. Vi bruger Væksthjulet som udgangspunkt for vores møde

Hos Erhvervshus Midtjylland har vi fingeren på pulsen, og ved, hvordan du med det rette mindset sikrer strategi og ledelse i din virksomhed. Den rigtige strategi er nemlig afgørende for din virksomheds success!

Hvordan opretter du en bestyrelse?

Med den rette bestyrelse får du sparring, retning og løsninger på de udfordringer, din virksomhed står overfor.
Punktopstilling Læs mere om professionel bestyrelse

Når man står over for et generationsskifte

Det er en stor beslutning, og mange ting skal overvejes. Vi tilbyder dig vejledning, hvis du står over for et generationsskifte i din virksomhed.
Punktopstilling Læs mere om generationsskifte

At købe eller sælge din virksomhed

Det er ikke bare lige sådan. Få kyndig vejledning, når du står over for muligheden for at købe eller sælge din virksomhed.
Punktopstilling Læs mere om ejerskifte

Rekruttering af kvalificeret IT-arbejdskraft

Står du i en digital omstilling og mangler de rette IT-kompetencer i din virksomhed? Måske er løsningen at kigge ud over landets grænser i din søgning på den rette nye medarbejder.
Punktopstilling Læs mere om kvalificeret IT-arbejdskraft fra Tunesien

Sidst opdateret: 28.02.2019