Få hjælp til at sætte skub i digitaliseringen i din virksomhed

Har din virksomhed ambitioner om at sætte skub i jeres digitale omstilling eller arbejde med e-handel? Så kan tilskud til privat rådgivning gennem SMV:Digital være din mulighed for at komme skridtet videre.

SMV:Digital


SMV:Digital hjælper små og mellemstore virksomheder med at realisere deres digitale ambitioner. Du ansøge om en tilskudsvoucher på 100.000 kr. til privat rådgivning inden for E-handel, digital omstilling og automatisering og grøn og digital omstilling.

Din tilskudsvoucher kan bruges på privat rådgivning om f.eks. valg af digitale løsninger og hjælp til implementering, der kan forbedre din virksomheds konkurrenceevne.

SMV:digital indeholder en række tilbud til små og store virksomheder med ønsket om øget fokus på et digitalt projekt. Du kan læse meget mere om projektet her.

Idé Skilte kobler digitalisering og grøn omstilling

DEKORATIVT_BILLEDE Idé Skilte har fået en tilskud gennem SMV:Digital til køb af en privat rådgiver. Læs hvordan de har fået hjælp

”Vores it-system er 16 år gammelt og trænger til en udskiftning, og hvorfor ikke koble digitalisering med bæredygtighed og sørge for at kunderne altid får mulighed for at vælge en grønnere løsning?”, siger Marianne Beuchert.

Børge Lind og Sønner fik 100.000 kr. til digitalisering

BL

Børge Lind og Sønner blev overbevist om at satse fuldt ud på digitalisering og fik hjælp til ansøgningen, der gav dem 100.000 kr. i medfinansiering af deres digitaliseringsprojekt. Læs hvordan her

"Vi troede ikke, Erhvervshus Midtjylland var noget for en virksomhed som vores. Men efter et besøg af Holger Prip og Helle Toftgaard fra erhvervshusets kontor i Herning, er jeg positivt overrasket. Trods skepsis fik de os overbevist om at satse fuldt ud på digitalisering og søge tilskud”, siger direktør og medejer Gorm Lind.

Sidst opdateret: 31.05.2021