Seminarer

Gennem deltagelse i vores endags- og todagesseminarer får du viden, der kan være med til at løfte din virksomheds vækstambitioner.

Seminarer

På vores gratis endags- og todagesseminarer vil dygtige rådgivere og fagpersoner introducere dig til et fagligt emne, som er vigtigt for din vækst. Du får ligeledes et indblik i relevante værktøjer til at udarbejde en vækstplan. Meld dig på et seminar med fokus på netop det område, du mangler viden indenfor for at forfølge dine vækstambitioner. Vi afholder blandt andet seminarer med fokus på eksport og internationalisering, salg og marketing, finansiering, strategi og ledelse.

Hold dig opdateret på vores seminarer her.

Skal vi tage en uforpligtende snak, så ring på 70 22 00 76 eller send en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk.

Målgruppe

For at komme i betragtning skal du have mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Rikke fra Chateau Holm udtaler sig om seminarerne:

CHATEAU

”Det giver tryghed, at erhvervshuset siger god for kurserne. Tid er en vigtig faktor, og det har sparet mig for meget tid til selv at finde kurser, at jeg fra Erhvervshus Midtjylland har fået nogle anbefalet. Det opfatter jeg som et kvalitetsstempel,”

Læs mere, hvad Chateau Holm har fået ud af seminarerne her

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midtjylland logo

Sidst opdateret: 01.09.2020