Salg og markedsføring

Er du synlig og relevant for din målgruppe, og formår du at tiltrække de rigtige kunder? Udnytter du de rette salgskanaler, og får du fuld valuta for dine markedsføringskroner? Vi hjælper dig med at få overblik over dine muligheder og prioritere din indsats for at effektivere din virksomheds markedsføring og salg.

Salg og markedsføring

Få 1:1 sparring

Selv ikke de allerbedste produkter sælger sig selv. Du skal vide, hvem din målgruppe er, hvordan du kommer i kontakt med den, og hvordan kontakten bliver til et salg. Vores virksomhedskonsulenter kender de relevante salgs- og markedsføringsredskaber, og sammen får vi kortlagt, hvor du skal sætte ind. Vi hjælper dig med at få overblik over dine muligheder for at øge kendskab til din virksomhed, fx gennem sociale medier, PR, e-mail m.m. Ud fra et 360 graders perspektiv af din virksomhed hjælper vi dig også med at prioritere din indsats for at få flere kunder og øge din omsætning. Måske du har behov for at systematisere din salgsproces, at få tilført nye kompetencer, at blive skarpere på salgsprocessen eller noget helt fjerde.

Du kan fx få sparring og vejledning om:

Markedsføring og strategi
Vil du øge synligheden af din virksomhed og tiltrække flere kunder, så kortlægger vi dine muligheder for at løfte niveauet for din markedsføringsindsats. Vi kender relevante markedsføringsredskaber, og vejleder dig i, hvor du skal sætte ind, så det passer til din virksomheds behov og mål.

Salg og salgsstyringssystemer
Bliv skarpere på salgsprocessen. Få sparring om etablering af et salgsstyringssystem eller kompetenceudvikling af dine salgsmedarbejdere. Vi hjælper med at afklare dine udfordringer og muligheder, så du kan få flere kunder og øge din omsætning.

Markeds- og forretningsudvikling
Er der uudnyttede muligheder i markedet, så er vi din sparringspartner, når du skal afdække nye markedsmæssige muligheder. Vi hjælper dig med at få overblik og prioritere din indsats, så du kan udvikle din forretning

BookBites fik hjælp til at løfte deres kommunikation

Bookbites

Erhvervshus Midtjylland er det nemmeste sted, vi hidtil har fået hjælp fra. Det har været en fleksibel og super god proces, som jeg gerne gentager. Derfor anbefaler jeg varmt Erhvervshus Midtjylland til alle, jeg møder” – Lasse Nyrup, Direktør hos BookBites.

Sådan fik BookBites hjælp fra Erhvervshus Midtjylland

Vores formål – at hjælpe dig og din virksomhed

Vi er specialister i at hjælpe dig, som er iværksætter eller etableret virksomhed, med at sætte struktur på dine muligheder og fremtid. Det gør vi ved at yde specialiseret erhvervsservice i forbindelse med opstart, udvikling og konsolidering. Vi er sat i verden og finansieret af de midtjyske kommuner. Derfor er vores vejledning gratis. Du bliver mødt af erfarne virksomhedskonsulenter, der altid arbejder med udgangspunkt i din virksomheds behov - og det gør vi helt uvildigt med formålet om at hjælpe dig.

Kan du genkende dette? Så lad os hjælpe dig!

  • Det er svært at få din idé/ dit produkt ud på markedet
  • Du vil gerne øge kendskab til din virksomhed blandt den rigtige målgruppe
  • Der er mange muligheder for markedsføring, og du ikke ved, hvor du skal sætte ind
  • Det er svært at konvertere en potentiel kunde til et salg
  • Du har svært ved at prioritere, hvilke kunder du skal bruge din tid på

Meget mere om online salg

Har du et produkt, som det kunne give mening at sælge online? Så kan online salg måske være noget for dig.

Læs mere om online salg på Virksomhedsguiden her

Sidst opdateret: 14.10.2020