Seminar: Sådan arbejder du strategisk og proaktivt med salg

Udgangspunktet for mange virksomheder er, at de har udviklet og tilbyder fantastiske produkter, men har sværere ved at finde de helt rigtige kunder til deres produkter og dermed primært sælger til de kunder, som kontakter dem. Seminaret vil derfor fokusere på det strategiske og proaktive salg – hvordan man får identificeret, valgt, kontaktet og lavet aftaler med de for virksomheden rigtige kunder.

effektivt-salg

På dette seminar fokuserer vi på de økonomiske detaljer og på, hvordan de påvirker helheden af din forretning. Vi gennemgår elementerne i regnskabet og deres sammenhæng. Vi dykker ned i budgetter og budgetforudsætninger, og vi kigger på, hvordan analyse af de rigtige nøgletal kan skabe værdi for virksomheden. Det bliver lidt nørdet, men vi lover, at den dybe indsigt i din egen forretning bliver penge værd på sigt.

Seminarets agenda er derfor:

  • Hvad er mit værditilbud – hvad er det reelt jeg tilbyder kunder og hvad hjælper det dem med?
  • Hvem er de rette kunder for mig – hvordan får jeg segmenteret og prioriteret mine markeder og kunder?
  • Hvordan henvender jeg mig til kunderne og får salgsprocessen startet rigtigt op – med de rigtige hos kunderne?
  • Hvad er hovedelementerne i det gode salgsmøde – og hvad er succeskriterne?
  • Hvordan følger jeg salgsprocessen til dørs og finder ud af, om kunden er klar til at handle?
  • Hvordan strukturer, planlægger og styrer jeg mit salgsarbejde – herunder salgsplaner, salgsbudgetter og pipeline styring.

Seminaret har primært fokus på salg til virksomheder (B2B). On-line salg er endvidere ikke en del af programmet.
Vi afvikler seminaret i en dynamisk form i en kombination af teori, metoder og værktøjer samt praktiske eksempler og cases. Undervejs vil du få mulighed for at arbejde med salgsarbejdet i din egen virksomhed og på den måde få lejlighed til på et mere praktisk niveau at arbejde med deres salg.

Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande og gennemføres af Pluss Leadership.

Tilbud til virksomheder med vækstambitioner

Region Midt

Sidst opdateret: 18.05.2020