Præsentation for investorer, Business Angels og andre kapitalaktører

Har du styr på din elevatortale? Nu har du muligheden for at få præsenteret din iværksættervirksomhed for investorer, Business Angels og andre kapitalaktører.

Kapital

Der kræver forberedelse og forståelse at gennemføre det rigtige pitch over for dem, som skal investere i din virksomhed. Særligt iværksættervirksomheder skal være skarpe, da man ikke kan fremvise de store resultater endnu. Men ideen eller produktet kan have rigtig stort potentiale. Præsentationen af dette potentiale over for kapitalaktører vil vi gerne hjælpe dig med.

Vi giver dig redskaber og sørger for, at du kommer til at pitche for de rigtige investorer, Business Angels og andre kapitalaktører.

Lyder det som en udfordring, du har mod på at tage op? Så hiv fat i os nu, så guider vi dig til, hvordan du kommer i gang.

Ring på 70 22 00 76 eller send os en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk

Sådan har Ciha fået hjælp

ciha


Specialist-rådgivning er dyr, men mulig, når erhvervshuset medfinansierer. De har bl.a. sammen med os investeret i en digital strategi samt automatisering af vores ordrer, så vi ikke skal bruge så meget tid på at pakke produkter til forsendelse”.
Rikke Amdisen, stifter af Ciha.

Læs mere om, hvordan Ciha fik glæde af Erhvervshus Midtjyllands tilbud her.

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 21.09.2020