PLATO-forløb

Viden og erfaring fra erfarne ledere er værdifuldt. I PLATO-forløbet for iværksættere kan du som ”ny leder” få råd og sparring med to gruppeledere, der typisk har en baggrund som funktionschefer eller topledere fra større virksomheder.

Iværk

Omdrejningspunktet er ledelsesmæssige og strategiske udfordringer, og PLATO imødekommer derfor et stort behov, som vækstiværksættere pr. definition har for at drøfte udfordringer og spørgsmål, der vedrører forretningsudvikling og strategi.

Vi rekrutterer løbende til PLATO-forløbene og gør os umage for at sammensætte holdene, så alle deltagere kan drage nytte af såvel gruppeledere som de øvrige deltagere. Mange PLATO-gruppemedlemmer fra tidligere forløb holder stadig tæt kontakt og bruger hinanden som sparringspartnere. Et PLATO-forløb varer ca. 12 mdr.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at blive en del af et PLATO-forløb. Ring 70 22 00 76 eller send os en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk

For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner, dit CVR-nummer være under tre år og registreret i region Midtjylland

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 20.08.2019