PLATO - et eksklusivt udviklingsforløb

Vil du udvikle din virksomhed og dig selv? Så er en PLATO-gruppe noget for dig – et eksklusivt etårigt udviklingsforløb for ambitiøse vækstiværksættere.

grafik Plato

Gennem ledelsestræning og gruppebaseret sparring får du muligheden for at sætte kursen for din virksomhed, og for at udvikle dig i rollen som leder. Du kommer til at erfaringsudveksle med ni andre ambitiøse iværksættere og sparre med to erfarne gruppeledere, der selv har egen virksomhed.

Med PLATO-forløbet kan du få:

  • styrket dine lederegenskaber
  • udarbejdet en individuel, strategisk handlings- og forretningsplan
  • sparring på din virksomhed fra erfarne gruppeledere
  • adgang til en stærk og fortrolig netværksgruppe med andre iværksættere
  • et udviklingsforløb der matcher dine udfordringer og potentiale

Under forløbet får du afdækket din udviklingskraft og dine individuelle udfordringer, som du får mulighed for at arbejde med undervejs. Udgangspunktet er at fremme væksten i din virksomhed, og danne basis for din lederudvikling med de andre deltagere som inspirerende og kritiske sparringspartnere. På de områder, hvor der er særlige udfordringer, vil vi inddrage private rådgivere til undervisning. Resultatet bliver en konkret handlingsplan for din virksomhed.

Du skal som deltager have lyst til at dele viden og problemstillinger med andre ligesindede. Grupperne sammensættes, så deltagerne er på samme forretningsmæssige niveau og ikke konkurrenter. Gruppelederne vil fungere som mentorer for gruppen. Vi mødes 12 gange til møder af 5 timers varighed, så PLATO-forløbet varer ca. et år.

Mange PLATO-gruppemedlemmer fra tidligere forløb holder stadig tæt kontakt og bruger hinanden som sparringspartnere.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at blive en del af et PLATO-forløb. Ring 70 22 00 76 eller send os en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk

Dekorativ

Region Midtjyllands logo Den Europæiske Socialfonds logo

Sidst opdateret: 19.02.2021