Fra 4 til 16 medarbejdere i Peoplez

Når Erhvervshus Midtjylland prikker til Peoplez, bliver der lyttet i Holstebro-virksomheden, for vejledning og input derfra har ifølge direktøren været fantastisk for forretningen.

Peoplez

Reklame- og webbureauet Peoplez ApS i Holstebro, er god til at gafle nye kunder. Listen over kunder, som bureauet hjælper med branding og markedsføring både online på web og offline på papir, spænder over alt fra produktionsvirksomheder, efterskoler og senest et stort rejsebureau.

Siden Peoplez blev startet i 2016 ved en sammenlægning af to mindre bureauer, er det gået stærkt. Dengang havde virksomheden fire ansatte tilsammen. I dag er de 16 på kontoret i Nupark og er netop ved at ansætte yderligere fire medarbejdere.

Adm. direktør Per Tornvig lægger ikke skjul på, at Erhvervshus Midtjylland har bidraget til vokseværket. I 2010 var han selvstændig med en enkelt medarbejder og følte efter fem år, at han stod lidt i stampe. Erhvervshus Midtjylland anbefalede ham at få en mentor.

”Gennem et halvt års tid mødtes jeg med en dygtig mentor, som stillede mig rigtig gode spørgsmål. Det var fantastisk for min forretning, og det gav mig startskuddet til at professionalisere virksomheden”, fortæller Per Tornvig.

Den succes, Peoplez har i dag, mener han bunder i forløbet dengang, og den vellykkede vejledning, han fik og siden har fået.

”Erhvervshus Midtjylland er ikke et system, men derimod mennesker, som vi i virksomhederne har personlige relationer til. Det gør en stor forskel. Når de siger: vi har det her tilbud, som kunne være interessant for jer, slår vi ofte til, fordi vi har oplevet, hvordan hjælp ude fra er vigtig for hele tiden at udvikle virksomheden”, siger Per Tornvig.

Siden har hans virksomheder flere gange fået hjælp af erhvervshuset. Bl.a. til et udviklingsprojekt med Aarhus Universitet i Herning, hvor fire studerende var hos Peoplez i tre dage.

”Egentlig havde vi slet ikke tid til det. Men netop fordi jeg ved, at virksomhedskonsulenten sørger for, at vi får kontakt med de rette mennesker, sagde jeg ja. Det er jeg glad for. Forløbet gav os gode input til at videreudvikle vores online produkter”, siger Per Tornvig.

Pt er Peoplez i fuld gang med et forløb, som udvikler virksomhedens egne digitale systemer til styring af projekter og økonomi. Også det er startet med et prik på skulderen fra Erhvervshus Midtjylland.

Læs mere om Peoplez her

Peoplez er fra Holstebro kommune.

Sidst opdateret: 14.09.2020