PanzerGlass rykker med raketfart

PanzerGlass er en af de førende i verden inden for skærmbeskyttere og et skoleeksempel på, at det nytter at tænke stort fra starten. På kun fem år har virksomheden opnået enorm succes globalt og skabt 65 arbejdspladser.

Panzerglass_Jimmy_Olsen

Når en ihærdig og initiativrig iværksætter tænker stort fra starten, rykker det for alvor. Det er historien om virksomheden PanzerGlass et klokkeklart eksempel på. Virksomheden blev startet i 2013 af Jimmy Olsen og er rykket helt frem i forreste linje på verdensplan, som en af de førende inden for skærmbeskyttere til smartphones, smartwatches og tablets.

Stifteren Jimmy Olsen har fået virksomheden til at accelerere lynhurtigt, fordi han har fået tilført kapital fra pengestærke investorer i Juhl Bach Holding Group. Dermed har der været råd til, at virksomheden kunne vokse og ansætte de rigtige folk. Potentialet i virksomheden er meget stort, konstaterede Erhvervshus Midtjylland hurtigt og bevilgede derfor medfinansiering til rådgivning til etablering på fjerne markeder. PanzerGlass har brugt timerne på at købe rådgivning fra The Trade Council. Og det har spillet en vigtig rolle for virksomhedens succes globalt.

Panzerglass_produkt

CEO og stifter Jimmy Olsen siger:

Vi havde ikke internationaliseret så hurtigt på fjerne markeder, men måske valgt at satse på Sverige til en start, hvis det ikke havde været for The Trade Council og Erhvervshus Midtjylland, som bevilgede rådgivningen. At få finansieret halvdelen af udgiften til rådgivning betyder meget”.

I dag har PanzerGlass eget salgs-setup i Australien, Kina, Hong Kong, Tyrkiet, Dubai, Sydafrika, Tyskland, Brasilien og USA. Jimmy Olsen påpeger:

PanzerGlass er en virksomhed i vild vækst, og Erhvervshus Midtjylland har været meget forretningsmindede og klippet en hæl og hugget en tå for at få deres tilbud til at passe til os”.

Imponerende salgstal på fjerne markeder betyder, at væksten i PanzerGlass har været helt oppe på 400%. I 2018 blev den ”kun” 50%, for virksomheden havde planlagt et år, hvor der skulle pustes ud, mens der blev bygget nyt domicil ud til motorvejen tæt ved Aarhus. Målet er fortsat at ligge i førerfeltet i den benhårde konkurrence på verdensplan. Og når endnu flere markeder skal erobres, tyr Jimmy Olsen gerne til Erhvervshus Midtjylland igen.

Panzerglass_Jimmy_Olsen

Læs mere om Panzerglass her

Panzerglass er fra Favrskov kommune.

Sidst opdateret: 06.11.2019