Netværk

I Erhvervshus Midtjylland har vi et stort netværk af samarbejdspartnere og private rådgivere, som kan hjælpe med at udvikle din virksomhed.

Via os får du kontakt til vigtige aktører inden for forretningsudvikling, kapital og eksport.

Vi samarbejder med aktører fra de lokale erhvervsservices, specialister fra The Trade Council, Vækstfonden, Innovationsfonden og mange flere.

Og så er vi din indgang til et stort netværk af private rådgivere som for eksempel revisorer, advokater og brandingeksperter.

Virksomhedsguiden

På Virksomhedsguiden får du overblik over bl.a. events og netværk i dit lokalområde samt vejledning og information om opstart, drift og udvikling af din virksomhed.

Find Virksomhedsguiden her

Lokal erhvervsservice

Hos den lokale erhvervsservice i din kommune kan du få basal vejledning om opstart og drift af din virksomhed samt deltage i arrangementer og iværksætterkurser.

Find kontaktoplysninger til din lokale erhvervsservice

Knudepunkt

Få adgang til vigtige aktører som kan hjælpe dig med at optimere din finansiering og skaffe ny kapital til din virksomhed. Du kan bl.a. møde Vækstfonden, Innovationsfonden og Den Midtjyske Iværksætterfond.

Vi har også eksperter inden for eksport og internationalisering som kan hjælpe dig med at gøre vejen til udlandet kortere. Det er bl.a. The Trade Council, EKF – Danmarks Eksportkredit og Enterprise Europe Network.

Mød aktører i Knudepunktet

Private rådgivere

Denne side er for dig, som er privat rådgiver, og som gerne vil være en del af Erhvervshus Midtjyllands netværk. Tilmeld dig vores rådgivernyhedsbrev, hvor vi informerer om informationsmøder, programmer og andre relevante nyheder.

Bliv en del af Erhvervshus Midtjyllands netværk

Internationale netværk

Gennem os får du adgang til netværk, som kan hjælpe dig og din virksomhed i EU og resten af verden. Vi er bl.a. medlem af Enterprise Europe Network og EU-DK Support.

Læs mere om vores internationale netværk

Sidst opdateret: 22.01.2020