Nardos får nyttige indspark

Erhvervshus Midtjylland er en værdsat sparringspartner på Nardos i Syddjurs. Både når det gælder virksomhedens udvikling, strategi og forretningsudvikling.

nardos

Shampoo og cremer bliver sammen med en stribe andre produkter indenfor personlig pleje og tilskudsfoder til dyr udviklet og fremstillet på Nardos A/S i Knebel.

Alting bliver lavet fra bunden på basis af planter og tappet på tuber og i krukker af de 11 medarbejdere. Ved forespørgsler på naturlige produkter fra nye kunder, sætter udviklingsafdelingen i gang.

Kunderne er danske og udenlandske firmaer, og hovedparten har været med helt fra Nardos blev startet for 40 år siden af Niels Erik Aamann, som har fået patent på flere af produkterne.

Siden Nardos adm. dir. Jette Paaske Nielsen satte sig i direktørstolen for knap tre år siden, har hun haft stor gavn af Erhvervshus Midtjyllands virksomhedskonsulent, som hun betragter som en særdeles kompetent sparringspartner.

”Jeg får mange nyttige indspark fra Erhvervshus Midtjylland, og det er en utrolig stor hjælp,” siger Jette Paaske Nielsen.

1-2 gange årligt svinger virksomhedskonsulenten fra Erhvervshus Midtjylland forbi Nardos for at høre, hvordan det går, og om der er noget, erhvervshuset kan hjælpe med.

”Jeg viser evt. nye produkter, vi har fremstillet siden sidst, og virksomhedskonsulenten fortæller om de støtteordninger, der findes i erhvervshuset. Det fungerer fortrinligt,” fortæller Jette Paaske Nielsen.

Hovedparten af produktionen går til eksport. 80 procent af produkterne sælges til Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz og helt til Dubai, hvor kameler har fornøjelse af et af produkterne.

”Vi vil gerne afsætte nogle af vores naturlige produkter på det franske marked, og virksomhedskonsulenten har bidraget med at pege på én, der kan hjælpe os. Når vi står med en problemstilling, har hun ofte anbefalet, hvem jeg kan kontakte, og det er med til at drive virksomheden fremad”, fremhæver Jette Paaske Nielsen.

Nardos

Læs mere om Nardos her

Nardos er fra Syddjurs kommune

Sidst opdateret: 10.01.2020