Hjælp til minkavlere og følgeerhverv

Danske minkavlere og minkbranchens følgeerhverv, står i en meget alvorlig situation!
Alle minkbesætninger i Danmark skal slås ned.
Det er en situation uden fortilfælde, som efterlader alle minkavlere og en lang række tilknyttede erhverv uden indtægt.

Vejledning i en akut opstået situation og afdækning af muligheder for omstilling

Erhvervshus Midtjylland er klar til at hjælpe med vejledning og sparring til både minkavlere og øvrige virksomheder i følgeerhvervene.

Vi har stor erfaring i at vejlede virksomheder om konsekvenserne som følge af Corona og om mulighederne i regeringens mange hjælpepakker. Vi kan også hjælpe ift. den alvorlige situation for minkbranchen.

Vi har også mulighed for at tage en dialog om mulig omstilling af virksomheder til eksempelvis andre forretningsområder mv.

Hjælp til nedlukning - hvis der ikke er anden udvej

I Erhvervshuset har vi også stor erfaring i hjælp til virksomheder, som oplever de første krisetegn, eller som befinder sig i akut krise.

Denne særlig krise-hjælp sker i regi af Early Warning, hvor der kan gives gratis og uvildig rådgivning, eksempelvis i forbindelse med lukning af virksomheder, som ikke er levedygtige, på en hurtig og gennemskuelig måde med mindst muligt tab.

Sådan hjælper Early Warning

Early Warning tilbyder fortrolig, uvildig og gratis rådgivning til dig og din virksomhed gennem den krise, som er et grundvilkår for alle i minkbranchen og dens følgeerhverv.

Early Warning har allerede assisteret adskillige virksomheder i branchen - du kan også få hjælp!

Hør minkavler Poul Erik Jensen fortælle sin historie, og få indblik i hvordan en af Early Warnings konsulenter, en frivillig rådgiver og en insolvensadvokat arbejder med minkbranchen.

Sidst opdateret: 18.01.2021