Mentorforløb

Der er uendelige muligheder, men også faldgruber, når man driver virksomhed. Dette gælder i særdeleshed for iværksættere, som ofte mangler virksomhedsledererfaring.

iværksætter

Derfor kan det nogle gange være brugbart at have en uvildig sparringspartner med på rejsen, som man snakke med omkring de problemstillinger eller strategiske overvejelser, man står overfor.

Vi kan hjælpe dig, som fungerer bedst med 1-1 relationer, med at etablere et stærkt samarbejde mellem dig og en erfaren mentor, som vil dele ud af sin viden og erfaring fra egen eller andre virksomheder.

Du har mulighed for at få en mentor i form af en erfaren iværksætter eller en erhvervsleder. Mentorforløbet vil blive sammensat efter din virksomheds behov, så både indhold og varighed afhænger af, hvori jeres udfordringer består. Mentoren vil stå til rådighed for jeres overordnede udfordringer i jeres iværksætter-virksomhed.

Hvis mentorordningen lyder som et tilbud for jer, så tag fat i projektleder Niels Nørskov og hør mere. Mentorforløbene forventes at blive tilbudt i den nærmeste fremtid, men vi tager allerede nu meget gerne en snak om jeres udfordringer og behov.

Kontakt os på 70 22 00 76 eller på mail info@erhvervshusmidtjylland.dk

For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner, dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i region Midtjylland.

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 20.08.2019