Masterclasses om kapital

Lyder ”risikovillig kapital”, "soft eller hard funding" eller ”crowdfunding/lending” som emner, der kunne være interessante for din start up? Ejer du en kapitalsøgende iværksættervirksomhed?

Kapital

Så har du muligheden for at deltage, når vi løbende inviterer til masterclasses rundt om i regionen med fokus på kapital og ikke mindst kapitalaktørerne. Du får viden og indblik i kapitalaktørernes verden, og ikke mindst i de muligheder og vilkår, der gælder, når du skal tiltrække kapital fra både investor og låne-siden.

Det er ganske gratis. Med dig hjem tager du relevant og aktuel viden om de mange muligheder, men også et netværk, der muliggør at komme i dialog med investorer, business angels og andre kapitalaktører. Målet med masterclasses er også at gøre dig klar til at pitche for kapitalaktørerne.

Masterclasses bliver afholdt løbende hen over året, men har det allerede fanget din interesse, så kontakt projektleder Niels Nørskov, så bliver du orienteret om næste møde.

Ring 70 22 00 76 eller send os en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk

For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner, dit CVR-nummer være under 3 år og registreret i region Midtjylland

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 20.08.2019