Udviklingsprojekter er lige noget for Lyngsøe A/S

I mere end 20 år har Lyngsøe A/S i Favrskov designet carporte, og for direktør Jesper B Poulsen betyder det alt, at han kan hente ekstern viden via Erhvervshus Midtjylland.

Lyngsøe

Lyngsøe i Hinnerup er Danmarks største producent af designede carporte i galvaniseret stål med egen tegnestue og 20 medarbejdere. Virksomheden er ambitiøs og har ofte gang i flere udviklingsprojekter på én gang i samarbejde med Erhvervshus Midtjylland.

Nogle projekter har varet en enkelt dag, mens det længste om digitalisering har strakt sig over halvandet år og gjort en stor forskel.

”Hvis man har selverkendelse nok, ved man, at man ikke kan alting selv. Og det betyder alt, at vi kan hente ekstern viden, hvis vi ikke selv har de vise sten. Erhvervshus Midtjylland er meget proaktive, og det er yderst interessant for os”, siger Jesper B Poulsen.

Gennem de sidste 12 år har han flittigt brugt Erhvervshus Midtjylland. På trods af en hektisk hverdag, finder han altid tid til at drikke en kop kaffe med hans faste kontakt Henrik Skou Pedersen.

”Henrik kender Lyngsøe godt og kommer forbi ca. hvert halve år for at høre, hvad vi har gang i, og fortælle hvilke programmer, erhvervshuset har gang i, som kan være noget for os. Det er super fedt, for det svært at nå at sætte sig ind i de programmer”, siger Jesper B Poulsen.

Da Lyngsøe f.eks. ville i gang med eksport til Tyskland, fortalte konsulenten om hvilke eksport-pakker, virksomheden kunne søge. Og i dag har Lyngsøe et datterselskab i Hamborg.

”Af og til har jeg også haft fornøjelse af Henriks kolleger. Han kan f.eks. sige: jeg sender lige Jes ud til dig, for det har han mere forstand på. Og efter en times sparring med ham har jeg fået ny viden”, siger Jesper B Poulsen.

Nogle gange bliver kaffen drukket på hans eget initiativ og andre gange på erhvervshusets.

”I næste uge har vi f.eks. et møde, hvor Henrik har en kollega med fra Via University, som vi evt. skal samarbejde med. Når han mener, at det er interessant for mig, ved jeg, at det er tiden værd. Jeg stoler på hans vurdering og har stor tillid til ham”, siger Jesper B Poulsen.

Læs mere om Lyngsøe A/S her

Lyngsøe A/S er fra Favrskov kommune.

Sidst opdateret: 12.12.2019