Sparring om strategien styrker Lexoforms

Lexoforms hjælper virksomheder med at overholde GDPR-lovgivningen. Selv har iværksættervirksomheden fået hjælp af Erhvervshus Midtjylland, og det er ikke sidste gang.

lexoforms

Softwarevirksomheden Lexoforms A/S i Silkeborg har udviklet et online værktøj, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at overholde GDPR-lovgivningen.

Det er snart tre år siden, Lexoforms blev startet af fire erfarne iværksættere. Virksomheden er kommet flyvende fra start og har hurtigt fået eftertragtede kunder, og lokalerne på Ferskvandscentret er ved at være for trange til de seks medarbejdere.

”Takket være en vellykket strategiproces, som Erhvervshus Midtjylland har hjulpet os i gang med, er vi blevet klokkeklare i vores tone og det, vi formidler til kunderne. Derfor har vi landet nogle virkelig gode kunder for så ung en virksomhed”, siger direktør og partner i Lexoforms Kim Jensen.

Han driver Lexoforms sammen med tre partnere Wivi H. Larsen, Niels M. Hald og Jacob Overby, som han tidligere har haft et firma sammen med. Og de kender Erhvervshus Midtjylland fra deres første firma.

”Ingen af os i Lexoforms har en uddannelse indenfor strategi, så jeg kontaktede Carsten Pedersen igen. Det var en stor hjælp at sparre med ham om, hvordan vi skulle få lagt den rigtige kurs for virksomheden. Der viste sig at være en jungle af tilskudsmuligheder, og han guidede os sikkert gennem junglen”, siger Kim Jensen.

Med anbefaling fra Erhvervshus Midtjylland hyrede Lexoforms en dygtig facilitator til strategi-processen, som har strakt sig over nogle måneder, og bl.a. haft fokus på salg, produkter og virksomhedskulturen.

”Vi kunne ikke have gjort lige så godt selv. Det har været al den tid, medarbejderne har brugt, og alle pengene værd. Nu ved vi præcis, hvad vores mål er på både kort og langt sigt. Og vi er glade for muligheden for at få tilskud til processen”, fremhæver Kim Jensen.

De fire partnere er nu opmærksomme på, hvor meget Erhvervshus Midtjylland kan bidrage med til Lexoforms og har allerede sendt en ny ansøgning afsted.

”Vi må erkende, at vi ikke kan alting selv. Men det gælder om at få fat i nogle, der kan hjælpe, og det kan Erhvervshus Midtjylland”, fastslår Kim Jensen.

Læs mere om Lexoforms her

Lexoforms er fra Silkeborg kommune

Sidst opdateret: 14.01.2020