Ledere til startups

Mange vækstiværksættere realiserer ikke deres fulde potentiale, fordi virksomheden mangler kommercielle kompetencer i ledelsen.

Kapital

Det fleste vækstiværksættere er ejerledede, og fokus er derfor ofte på at færdiggøre produktet. Men for at indfri det fulde kommercielle potentiale, mangler mange iværksættere kompetencer. Disse skal rekrutteres udefra, og netop denne proces er svær.

Vi kan hjælpe dig med at tiltrække de rigtige personer med de rette kompetencer og erfaring inden for den ønskede branche og jobfunktion – og som har modet og motivationen til at gøre en forskel for en startup.

Du får tilskud til lønomkostningerne i den første periode af jeres samarbejde. Målet er skabe så meget værdi i samarbejdet, at der er økonomi til selv at finansiere samarbejdet efter forløbet.

I hvert forløb tilpasses rekrutteringen dit behov og virksomhedens struktur.

Kontakt os hvis du vil vide mere om dine muligheder. Ring 70 22 00 76 eller send os en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk

For at komme i betragtning skal du have vækstambitioner, dit CVR-nummer være under tre år og registreret i region Midtjylland

Sådan fik Lexoforms hjælp

lexoforms


Ingen af os i Lexoforms har en uddannelse inden for strategi, så jeg kontaktede Carsten Pedersen. Det var en stor hjælp at sparre med ham om, hvordan vi skulle få lagt den rigtige kurs for virksomheden. Der viste sig at være en jungle af tilskudsmuligheder, og han guidede os sikkert gennem junglen”.
Kim Jensen, direktør og partner i Lexoforms.

Læs mere om Lexoforms forløb her.

Iværk_bund

Region Midt Socialfond

Sidst opdateret: 12.10.2020