Ledelse og organisation

Tilpasser du din ledelsesstil i takt med, at din virksomhed vokser? Og formår du at skabe gode rammer og et godt arbejdsmiljø, så dine medarbejdere er tilfredse og produktive? Eller står du overfor et kommende ejer- eller generationsskifte? Vi er din sparringspartner inden for ledelse og organisation, og hjælper dig med at skabe overblik og prioritere din indsats.

Få 1:1 sparring

Du får sparring og vejledning af erfarne virksomhedskonsulenter, som hjælper dig med at få overblik over potentielle udfordringer og muligheder i din virksomhed. Det gør vi ud fra et 360 graders perspektiv af hele din virksomhed, og sammen får vi tegnet et billede af, hvor du skal sætte ind. Er din ledelsesstil fx udfordret af, at din forretning er vokset, eller oplever du behov for at ændre på organisationsstrukturen, så lægger vi en plan for, hvordan du kommer fra A til B. Står din virksomhed overfor forandringer i form af et ejer- eller generationsskifte, eller går du med tankerne om at ansætte en bestyrelse, så hjælper vi dig med at skabe overblik, få lagt en plan og prioriteret i hvilken retning, du bør gå.

Du kan fx få sparring og vejledning om:

Ledelse
Hvad skal der til for at være en god leder? Der findes ikke en perfekt opskrift, men god ledelse er vigtigt for, at din virksomhed har tilfredse og produktive medarbejdere. Vi hjælper dig som leder med at få overblik og prioriteret, hvor du skal sætte ind for at styrke ledelsen i din virksomhed.

Arbejdsmiljø
Et godt arbejdsmiljø giver tilfredse medarbejdere, og omvendt kan et dårligt arbejdsmiljø give utilfredse medarbejdere. Det påvirker effektivitet, motivation og meget mere. Oplever du udfordringer, som påvirker arbejdsmiljøet, så lad os sammen få lagt en plan for, hvordan du løser det.

Ejerskifte
At købe eller sælge din virksomhed. Det er ikke bare lige sådan, og der er mange ting, du bør overveje. Få kyndig vejledning, når du står overfor muligheden for at købe eller sælge din virksomhed.

Generationsskifte
Det er en stor beslutning, når man står over for et generationsskifte, og mange ting skal overvejes. Vi tilbyder dig vejledning, hvis du står over for et generationsskifte i din virksomhed.
Læs mere om generationsskifte.

Bestyrelse eller advisory board
Har du behov for sparring, retning og løsninger på din virksomheds udfordringer? Så kan en bestyrelse eller advisory board være en mulighed. Få vejledning, hvis du overvejer en bestyrelse eller et advisory board.

Vejen til den gode ledelse

Ledelse er en svær disciplin og god ledelse rummer mange forskellige aspekter. I denne artikel vil vi forsøge at give dig et indblik i, hvilke faktorer, der gør dig til en god leder, og dermed hjælper dig på vej til at få motiverede medarbejdere i din virksomhed.

Find vejen til god ledelse her

Orbital fik hjælp til de udfordringer, der er ved at vokse

”Erhvervshus Midtjylland har hjulpet os med de udfordringer, der er ved at vokse. Vi har fået vigtig viden udefra til at styre væksten. Konsulenterne har bidraget til at trimme vores procedurer og hjulpet med at prioritere de gode kunder og få det bedst mulige samspil med dem.” – Niels H. Jakobsen, direktør hos Orbital.

Sådan fik Orbital hjælp af Erhvervshus Midtjylland

Vores formål – at hjælpe dig og din virksomhed

Vi er specialister i at hjælpe dig, som er iværksætter eller etableret virksomhed, med at sætte struktur på dine muligheder og fremtid. Det gør vi ved at yde specialiseret erhvervsservice i forbindelse med opstart, udvikling eller konsolidering. Vi er sat i verden og finansieret af de midtjyske kommuner. Derfor er vores vejledning gratis. Du bliver mødt af erfarne virksomhedskonsulenter, der altid arbejder med udgangspunkt i din virksomheds behov - og det gør vi helt uvildigt med formålet om at hjælpe dig.

Kan du genkende dette? Så lad os hjælpe dig!

  • Du har opgaver til langt op over ørene, samtidig med at du skal lede din virksomhed
  • Du ved ikke, hvordan du griber et kommende ejer- eller generationsskifte an
  • Du mangler sparring og overvejer en bestyrelse eller et advisory board

Er du en dygtig leder?

Det er nødvendigt, hvis din virksomhed skal vokse.

Få viden om, hvordan du bør prioritere ledelse i din virksomhed

Læs mere her

Sidst opdateret: 24.03.2020