Kvalificeret arbejdskraft

Har din virksomhed de rette kompetencer? Og har dine medarbejdere den arbejdskraft, din virksomhed får brug for i fremtiden? Vi kan tilbyde dig gratis vejledning om uddannelse, kompetenceudvikling og finansiering af aktiviteter - altid med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Der er mangel på kvalificeret arbejdskraft, hvilket kan være en barriere for din virksomheds vækst. Og særlig de hårde kompetencer er i dag en mangelvare. Som virksomhedsejer kan det være en udfordring at holde sig ajour, når det gælder viden og kompetencer. Behovet for kompetencer ændrer sig over tid, og det kan være en udfordring at rekruttere og opkvalificere kompetencer i virksomheden.

360 graders blik på din virksomhed

Vores konsulenter hjælper dig gennem hele processen. Vi afdækker din virksomheds konkrete behov for ny viden, vækst og medarbejderkompetencer i samarbejde med dig. Vi kommer tre konsulenter med speciale inden for henholdsvis erhvervsfremme, uddannelse og beskæftigelse. Og sammen giver vi dig et 360 graders perspektiv på din virksomhed til identificering af fortrukne indsatser. Vi lægger i tæt samarbejde med dig en plan for det forløb, der skal sikre din virksomhed de rette kompetencer.

Du kan fx få sparring og vejledning om:

  • At sikre de rette kompetencer hos dine medarbejdere
  • At rekruttere nye kompetencer til din virksomhed
  • At prioritere kompetence- og uddannelsesplaner for dine medarbejdere
  • At finansiere uddannelsesaktivitet

Du får hjælp af erfarne konsulenter med stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at sikre kvalificeret arbejdskraft. Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov, og sikrer at du føler dig godt klædt på til at tage din virksomhed til næste skridt.

Etiflex fik strategisk kompetenceløft

”Vi har erfaret, at når man arbejder med strategisk kompetenceudvikling, så skal man prioritere det højt i ledelsen, for det kræver, at medarbejderne får de nødvendige ressourcer stillet til rådighed, og at ledelsen samarbejder med uddannelsesaktørerne. Vi skal nemlig huske at spille vores leverandører gode.” Morten Risvig, Etiflex

Læs, hvordan Etiflex fik hjælp af Erhvervshus Midtjylland

Få hjælp til rekruttering, opkvalificering og fastholdelse af medarbejdere

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering er til for at hjælpe virksomheder i arbejdet med kvalificeret arbejdskraft.

Få hjælp til at rekruttere, opkvalificere og fastholde medarbejdere

Work in Denmark

Et offentligt initiativ, der har til formål at hjælpe dem, der kommer til Danmark for at arbejde og starte et liv i landet.

Læs mere om Wiork in Denmark her

Rekruttering af kvalificeret IT-arbejdskraft fra Tunesien

Mangler din virksomhed IT-kompetencer og har du svært ved at rekruttere de rette profiler hertil? Så er det måske en mulighed at kigge i retning mod Tunesien, hvor arbejdsløsheden er høj og niveauet blandt de unge, højtuddannede ligeså. Vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere om rekruttering af kvalificeret IT-arbejdskraft

Har du brug for hjælp til at få overblik over din virksomheds komeptencer? Så kontakt en af vores konsulenter og lad os hjælpe dig.

Besøg KOMPETENCEFORSYNINGmidts hjemmeside her

Sidst opdateret: 14.10.2020